2777
2789
عنوان

دوساعته پای گازم ۳نوع غذا درست کردم😐😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 42 پست
منم دوساعته پا گازم دارمزرشک پلو با مرغ میپزونم خخ برادشوهزم اینجاس امیدوارمشور شده باشه فقط😑

خخخ چرا شور

97.7.7 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🥰                                                  بعد از کلی انتظار مادرشدم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ حوصله ای داریاااا😂😂

اکثر اوقات ناهار و شامو یجا درست میکنم ک اگع گار داشتیم نبودم شامم اماده باشه

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
خب کوکو سبزی درست نیکزدی هم خودت هم شوهرت می خوردین چه کاریه اخه

اخه شوهرم عاشق عدس پلوعه برعکس من خودم دوس ندارم

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
خخخ چرا شور

از دستم نمکا ول شد یکم بیشتر از اندازه ریخت تو مرغ

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی 
من سه ساعته گارد گرفتم برم کتلت درست کنم 

افرین تو میتونی🤣🤣🤣

امان از شکم شده بلا برامون...انسان اکثر عمر گرانو باید صرف پرورش روح و روان کنه صرف پر کردن شکم میکنه خدایا این انصاف نیست 

به دنیا نیامده ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بیراهی مردم را قضاوت کنیم ما مرکز دنیا نیستیم، حتی اگر این به نظرمان برسدما لبریز از اشتباهات و کمبودهایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می کنیم...📚 
دورت بگردم حالا فکر کن همین امروزم پریود شدم دیگه از کت و کول افتادم☹

عه خوشبحالت

من اخرین پریودم ۱۲ فروردین بود هنوز نشدم😢😢 خیلی ناراحتمم

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊

من الان دارم به این فکر میکنم کاش انقدر علم پیشرفت میکرد غذا خودش از تو یخچال درمیومد میرف رو گاز گرم میشد حس نیس پاشم

97.7.7 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🥰                                                  بعد از کلی انتظار مادرشدم🥰
بعد میزاری بیرون یخش آب شه بد نمیشه ؟ اب نمیندازه ؟  در کل مراحلش درست کردنش اونوقت چطوری میشه ...

نه عزیزم سبزی رو اگه خوب خسک کنی بزاری تو فریزر دیگه اونقدرا اب نمیندازه .. سبزیم ک از دمای یخچال افتاد بهش تخم مرغ و زرشک و گردو اضافه میکنم  بعدم سرخشون میکنم 

باریکلا چه خانوم فداکاری ولی فدات بشم حداقل میزاشتی یه موقع که حالت خوبه دو سه نوع غذا درست میکردی ن ...

دلم سوخت ب حال شوهرم فداش بشم  اخه دیشب عدسی داشتیم فهمیدم ک زیاد با میل نخورد گفتم براش غذایی ک دوس داره رو درست کنم..