بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امان از شکم شده بلا برامون...انسان اکثر عمر گرانو باید صرف پرورش روح و روان کنه صرف پر کردن شکم میکنه خدایا این انصاف نیست
به دنیا نیامده ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بیراهی مردم را قضاوت کنیم ما مرکز دنیا نیستیم، حتی اگر این به نظرمان برسدما لبریز از اشتباهات و کمبودهایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می کنیم...📚
دورت بگردم حالا فکر کن همین امروزم پریود شدم دیگه از کت و کول افتادم☹
عه خوشبحالت
من اخرین پریودم ۱۲ فروردین بود هنوز نشدم😢😢 خیلی ناراحتمم
خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊
بعد میزاری بیرون یخش آب شه بد نمیشه ؟ اب نمیندازه ؟ در کل مراحلش درست کردنش اونوقت چطوری میشه ...
نه عزیزم سبزی رو اگه خوب خسک کنی بزاری تو فریزر دیگه اونقدرا اب نمیندازه .. سبزیم ک از دمای یخچال افتاد بهش تخم مرغ و زرشک و گردو اضافه میکنم بعدم سرخشون میکنم
میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞