2777
2789
عنوان

:-\ قد:-\

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 108 پست
تو شهر من اکثرا قد بلندن 

کدوم شهری؟

توی شهر ما قد بلند خانوم خیلی طرفدار داره اما همه قدشون یه جور نیست ولی بنظرم همون ۱۶۸ ک گفتم هرلباسی بهش میاد مانتو کوتاه بلند وای اگه تناشب اندام داشته باشه داخل لباس شب  بی نظیر میشه 

💜👶❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوبه اگه رازی هستی  مهم نظر خودت دیگه

بله راضیم اونو گفتم که اسی همچین کاری نکنه شاید براش مشکل به وجود بیاد 

بره دکتر خیلی بهتره 

میشه با قلب مهربونت برام دعا کنی        ‏مرحله اول : ‎#آموزش_جنسی_به_کودکان_دبستانی  مرحله دوم: ممنوعیت ازدواج زیر ۱۸ سال با بهانه ‎#کودک_همسری  مرحله سوم: شما بگید...  .#سند۲۰۳۰#دولت_نابودگر
بندرعباس 

ما تقریبا یه هفته هست مهاجرت کردیم به شاهین شهر 

اینجا جنوبی زیاده 

ماشالا همه قد بلند و هیکلی 

اونجایی که قبلا بودم خیلی کوچولو بودن مردم 

میشه با قلب مهربونت برام دعا کنی        ‏مرحله اول : ‎#آموزش_جنسی_به_کودکان_دبستانی  مرحله دوم: ممنوعیت ازدواج زیر ۱۸ سال با بهانه ‎#کودک_همسری  مرحله سوم: شما بگید...  .#سند۲۰۳۰#دولت_نابودگر
خداوکیلی قدم دیگه پووز داره بهم میدین وفخرمیفروشین و دعوا راه انداختید

من توی تاپیک فقط قدمو گفتم خاستم اسی هم قدشو بگه وگرنه قد بلند خیلیا دوست ندارن اصلا

یکی دیگه اومده منو ریپ کرده منم جوابشو دادم  وگرنه من با کسی حرفی ندارم 

تو دل برو هستن😍

😛

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
شاید کسی تنها داراییش قد بلندش هست! شاید کسی ویژگی اکتسابی ارزشمندی نداره برای پز دادن!  نی نی ...

شما میدونین قضیه چیه که اظهار نظر میکنین؟همه اینجا قدشونو گفتن منم قدموگفتم این خانوم اومده منو ریپ کرده میگه چرا گفتی😕