2821
2789
عنوان

سونو ان تی

165 بازدید | 31 پست

میشه عصر برم سونو و ازمایشش؟یا حتماباید صبح باشه

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اها مرسی😗

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗

اها.

اره من خودمم عصر رفتم فرداصبحم با جواب سونو رفتم ازمایش

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
منممم😍 استرسم دارم یکم. شما این روزا چه علایمی داری؟

چ تفاهمیییی😍🙈من علائمم فقط سرگیجه وازحال رفتنه خییلی بده مث جنازه میفتم😓شماچی؟؟

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.
چ تفاهمیییی😍🙈من علائمم فقط سرگیجه وازحال رفتنه خییلی بده مث جنازه میفتم😓شماچی؟؟

آرهههه😍پیامتو دیدم امروز ان تی داری خوشحال شدممم 😄من گااهی تهوع میگیرم خیلی کم و ببخشید یبوست هم دچارشم چند هفته ای. به جز اون هیچی

آرهههه😍پیامتو دیدم امروز ان تی داری خوشحال شدممم 😄من گااهی تهوع میگیرم خیلی کم و ببخشید یبوست هم د ...

من الان دوازده هفته کاملم منم یسره اسهال میگیرم واقعاعجیبه ☹چندهفته ای دقیقا؟

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792