2777
2789
عنوان

سونو ان تی

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 31 پست
منم امروز روز اول هفته ۱۳ م. برابریم! باز خوبه تخلیه میشی😂

چ تفاهمی😱😍اره ولی میگن علائم سقطه الحمدلله شکر هیچ خونریزی یا لکه بینی نداشتم

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بچه توم خیلی آرومه؟ من اوایل کشش عضله داشتم ولی الان تو شکمم هیچ حسی ندارم

توپهلوم حس درد میکنم حس میکنم بچم خیلی ریزس مث خودم🤣😂 ارومه اره عزیزم طبیعیه الان 

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.
خدا رو شکر . ان شاالله جواب ان تی مون خوب بیاااد😓 استرسم دارم یکم

ان شاءالله عزیزم کی میری ؟من ۵عصر🙈 استرس نداشته باش ب خداتوکل کن 

من ۵ و چهل و پنج. نگو ک مشهدی😂 و قبل من نوبتته😂😂😂

ن خیلی دوریم حیف ولی اگه اومدم مشهدمیام خونتون😂🤣ابادانم من🤭

اوووو آبادان😍 واقعنم دوریم😄. ان شاالله بیا خوشحال میشم نی نیامون با هم دوست شن😄

باهم ازدواج کنن 🤭😂من دخترشد میزارم مرسا پسرشد علی توچی؟؟😍

ما کلی اسم انتخاب کردیم سر هر کدومم ک قطعی میکنیم پشیمون میشیم😂 اخریش شد دختر دلسا پسر ایلیا😄

ایلیاخیلی قشنگه الهی ی پسرخوشگل نصیبت بشه😍💋

ان شاالله😍 ان شاالله بچه شما هم جنسیت دلخواهت باشه و سالم بغل بگیریشش😍🌹

مرسی قربونت برم ان تیشو گرفتی خبرم بدع الهی ک سالم باشه جنسیتش ولی مشخص نیست احتمالی میگن