2777
2789
عنوان

حساسیت فصلی

143 بازدید | 23 پست

سلام دوستان کسی هست عین من دچارحساسیت فصلی باایریزش بینی وعطسه های پی درپی وقرمزی چشم دچارشده باشه ولسه درمانتون چکارکردین

] «يا ليتني کنت معکم فافوز فوزا عظيما»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماهم دچارشدی تاحالا.من اصلن سابقه حساسیت نداشتم ولی امسال به همه چی حساس شدم

من از بچگی دچارشم میتونی داروهای انتی هیستامین بخوری یا بری کیلینیک آلرژی تست بدی ببینی ب چی حساسی  تحت نظر باشی بهت دارو بدن ولی در کل اصلا درمان نداره ک بگی درمانش کنم

لایک نکنید لطفا🙏
من این فصل مخصوصا این ماه آخرش.پوست دستم اونم دست راستم جوشا خیلی خیلی ریز میزنه و بشدت میخاره دیوون ...

خب شمامیتونی ازمرطوب کننده استفاده کنی.خارش دستتون مربوط به خوراکیه...مثلن چیزی میخوری که بهش حساسیت دارس؟

مثلا من ب هوای خونم عادت کردمولی وقتی میرم خونه پدرم از شدت عطسه و ابریزش بینی مریض میفتم 

خب من توخونه هم عطسه وابریزش دارم ...دیگه خسته شدم😭😭

خب شمامیتونی ازمرطوب کننده استفاده کنی.خارش دستتون مربوط به خوراکیه...مثلن چیزی میخوری که بهش حساسیت ...

عزیزم بخاطر فصله بهتره بگم بخاطر خرداده هرسال خرداد اینطوری میشم.با مرطوب کننده هم خوب نمیشه دوستدارم به یه پارچه زبر مدام بکشم روش 

عزیزم بخاطر فصله بهتره بگم بخاطر خرداده هرسال خرداد اینطوری میشم.با مرطوب کننده هم خوب نمیشه دوستدار ...

امسال شوهرمم مثل شمادچارخارش پوست شده البته ساق پاش ولی ازداروخانه پماد کالامین گرفته تاحدی کمترشده