2777
2789
عنوان

حساسیت فصلی

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 23 پست
چند سالته ؟باردار نیستی ؟بیماری خاصی نداری؟تا بگم چی بخور

نه باردارنیستم ۳۴سالمه تاحالا هم به هیچی حساسیت نداشتم ازبهاراینجوری شدم

] «يا ليتني کنت معکم فافوز فوزا عظيما»

من از. بچگی درگیرشم

انقدر عطسه میکنم تعادلم رو از دست میدم

قرمزی و اشک چشم که دیگه وحشتناکه

فک کن چند روز پیش رفتم داروخانه برای پسرم قطره بگیرم همه دور میشدن فک میکردن کرونا دارم😁

فقط چاره اش آنتی هیستامین و بتامتازون 

ماسک و عینک هم استفاده کن

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه باردارنیستم ۳۴سالمه تاحالا هم به هیچی حساسیت نداشتم ازبهاراینجوری شدم

فکسوفنادین ۱۲۰ بگیر بخور من ی مدت میخوردم روزی یدونه میتونی بخوری ولی من با یدونه ۴ روز خوب بودم

لایک نکنید لطفا🙏
امسال شوهرمم مثل شمادچارخارش پوست شده البته ساق پاش ولی ازداروخانه پماد کالامین گرفته تاحدی کمترشده

خداروشکر.یه سال دکتر بهم گفت ویتامین آ د بزنم.بد نبود خیلی هم موثر نبود بنظرم.ولی امسال کمتره

[QUOTE=138976072]فکسوفنادین ۱۲۰ بگیر بخور من ی مدت میخوردم روزی یدونه میتونی بخوری ولی من با یدونه ۴ روز خوب بودم[/QUO

ممنون به توصیت عمل میکنم امیدوارم جواب بده به من هم

] «يا ليتني کنت معکم فافوز فوزا عظيما»

ببین من انقد این ور اون ور رفتم پارسال 

اخرم هیچی 

من دست ب دماغم میزنم عطسم میگیره رفتم دکتر گوش و حلق و بینی فکر میکردم تو دماغم استخون یا میگن خار اضافی در اومده باید عمل کنم 

شوهرمم گفت دماغت کوچیکه من نمیزارم عمل کنی 

خلاصه ی دکتر عالی رفتم گفت بشین زمانای ک عطسه میکنی رو بنویس علتشو در بیار مثلن بوی اسفند فلان بیسان بعد اونا میشه حساسیت هات 

میگفت مراقب باش درمان نداره 

همین پنجاه ویزیت دادم همینو گفت بعدم گفت حساسیت فصلی اگه مراقب نباشی هی عوارضش بیشتر میشه