2821
2789
عنوان

حرف شوهرم

684 بازدید | 59 پست

امروز رفتیم برای  شوهرم  تیشرت بخریم تخفیف میخاست بگیره سر پنج تومن  بحث میکرد گفتم ول کن پنج تومن ک پولی نیست ،برگشت بلند گفت هروقت خودت کار کردی میفهمی پوله یا نه ،خیلی خجالت کشیدم ولی به روی خودم نیاوردم، ی مدته همش با بهونه های الکی داره خوردم میکنه خسته شدم ....شوهراتون چجوری خرج میکنن براتون  یا خریداتون چجوریه من کم اوردم ،ی چیزی برام بخره  باید  اخرش دعوا الکی راه بندازه گریه امو دربیاره  

درخت کوچک من به باد عاشق بود کجاست خانه باد!؟ 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وای چه بی ادبی کرده واقعا بگو خب خودتو بخاطر پنج تومن همینجا بکش یا مغازه دارو کتک بزن...

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

شاید همسرت از کار کردن و گرونی های زیاد خسته شده

خواهش میکنم یکم تحمل کن ان شاالله درست میشه

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

وای شوهر خسیس بده... قربون شوهرم برم میریم لباس فرشی من مخالفت میکنم اون هی به سلیقه خودش برام لباس جم میکنع

زمین فقط جای ما انسان ها نیس جای حیونا هم هست باحیوانات مهربون باشیم🐈🐰🤗

خدایی شوهر منبرعکسه چرا 

مثلا براش لیست خرید میفرستم بعد میخره میاره

میگم فلان چیزو مثلا کیلو چن گرفتی نیگه نمیدونم نمیپرسم فقط میخرم . میگم این هیچ ساید جا دیه مناسب ترباشه چرا نمیپرسیمیگهاختلافشحالا چن هزارتومنی اشکال نیس . 

خریدم میکنیم فقط یه تعارف میزنه ک تخفیف بدین دیگه چونه نمیزنه . طرف هرچی خودش کم کرد. 

#همسرم💑... #پادشاهِ قلبمه❤... #دلیلِ بودنمهِ😗... #همه وجودمهِ😘... #دلیلِ تپش قلبمهِ❤... 
وای چه بی ادبی کرده واقعا بگو خب خودتو بخاطر پنج تومن همینجا بکش یا مغازه دارو کتک بزن...

البته با خنده گفتا ولی من بددل گرفتم هرچند بهروی خودم نیاوردم اما ته  دلم موند

شاید همسرت از کار کردن و گرونی های زیاد خسته شده خواهش میکنم یکم تحمل کن ان شاالله درست میشه

اره کارش هم سخته ولی بد گفت

2823
2791
2779
2792