2777
2789
عنوان

حرف شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 59 پست

شما برايچي توو مغازه بهش ميگي ٥ تومن پولي نيست؟

اين حرفارو وقتي اومدين بيرون از اون مغازه بگين

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

ما میشینیم اول ماه موجودی میگیریم

اگه وسط ماه کم اوردیم و من دلم یچی خاست از غذاش میزنه برا من میخره

نامزد ک بودیم دانشجو بود یک ماه تموم یه درمیون غذا خورد ک کادو تولد بهم یه گردنبند طلا بده

بمیزم براش😭😭😭😭😭😭😭😭

دوستان لطفا لایک نفرمائید 🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین تودخالت نکن توچانه زدن مرداهمیشه چانه میزنن حق هم دارن صب تاشب سرکارن..برای پولشون بایدارزش قائ ...

نمیدونم شاید حرف من بد بود اخه دیگ واقعا پنج تومن کجای  زندگیمونو دوا میکنه نمیفهمم

درخت کوچک من به باد عاشق بود کجاست خانه باد!؟ 
وای شوهر خسیس بده... قربون شوهرم برم میریم لباس فرشی من مخالفت میکنم اون هی به سلیقه خودش برام لباس ...

پز نده خواهر و دل اسی نسوزون.

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗
نمیدونم شاید حرف من بد بود اخه دیگ واقعا پنج تومن کجای  زندگیمونو دوا میکنه نمیفهمم

خوب اون مرده دبگه خاهرجان خودش میدونه ک ون لقش بزارچانه بزنه..خاهرجان نون خونت که میشه همونوپنج نومن

شما برايچي توو مغازه بهش ميگي ٥ تومن پولي نيست؟ اين حرفارو وقتي اومدين بيرون از اون مغازه بگين

من  یواش گفتم زودتر بیایم خونه خودش بلند گفت بعدش من ب زبون محلیمون گفتم فروشنده متوجه نشه،نمیدونم  شاید  من بد گفتم واقعا

درخت کوچک من به باد عاشق بود کجاست خانه باد!؟ 
خیلی بده منم اینطوریم  البتع روم نمیشه چونه بزنم😥

واقعا بعضی فروشنده ها یه چیزو خیلی گرون میدن برا اینکه جا برا تخفیفم بزارن. خودشون میدونن چیکار کنن بازم اگه شوهرم چونه بزنه من ترجیح میدم چیزی نگم

#همسرم💑... #پادشاهِ قلبمه❤... #دلیلِ بودنمهِ😗... #همه وجودمهِ😘... #دلیلِ تپش قلبمهِ❤... 

بیچاره شوهرمن یه جا هست لباس سفارش میدم اصلا نمیپرسه چی سفارش دادی چقد شد چی میخوای بخری فقط موقع صورت حساب که میشه اونجا نقش داره چون داتن خسزس نیست این یه خصیصه ذاتیه

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰
نمیدونم شاید حرف من بد بود اخه دیگ واقعا پنج تومن کجای  زندگیمونو دوا میکنه نمیفهمم

آره حرف شما بد بود در واقع همسرتون خواست تلافی  کنه پس سعی کنید غرور مردتون رو خورد نکنی حرفت درسته پنج تومن چیزی نیست ولی وقتی جلو فروشنده میگی داری شوهرت رو کوچیک میکنی مردها هم به شدت روی غرورشون حساسن