2777
2789
عنوان

حسود نفهم😐😁

124 بازدید | 10 پست

زنداداشم مث ابجیم بود با همه بدیاش تحمل میکردم چون از ته قلب دوسش داشتم!

تا همین چند ماه پیش که این یکی داداشم عروسی کرد!اومد سر یه قضیه های مزخرف با داداشم دعوا کرد جلو ابجیم و شوهرش اومدبمن چرتو پرت گفت که اره روانیه عقده ایه فلانه!در صورتی ک من هیچ گناهی نداشتم کرج خونه عمم بودیم این و داداشم نشسته بودن بعد اینا تشک و پتوهاشونو جوری چیدن ک فقط یه تلنگر لازمه تا بیاد پایین عمم هم پیره من تشک هارو جم میکردم هرصب!خلاصه دستم خورد ریخت رو داداش خودم اینم من از اتاق اومدم بیرون هرچی از دهنش در اومده گفته بوده بمن جلو ابجیمو داداش بی غیرتم که مصلا به من برسونن!فرداش حرکت کردیم سمت خونمون از کرج تا اینجا ۶ ساعت راهه چون این تحفه خانوم حاملس من یه کوله بزرگ سنگین پر لباسو ۶ ساعت ازین ماشین ب این ماشین کشیدم اخرش نگف دستت درد نکنه اون دوماه بخاطر شغل شوهرش خونمون بود ما کلا ۲ روز رفتیم خونش سنگینم نیست ۳ ماهشه من خیلی گشنم بود گفتم وای مامان گشنمه برگشت گف چقد غر میرنی هرچی میخای برو درست کن بخور نمیدونم فلان فک میکنه وظیفشه ما کلفتیشو کنیم سنگین نیستااااا دست ب سیاهو سفید نمیزنه مامانم وقتی با اون یکی زنداداشم میره بیرون چون اوایل عروسیشونه پولی ندارن مثلن میگه اینو بخر اونو بخر پول نداری من حساب کنم رفته ب ابجیم گفته ما داریم از بی لباسی میمیریم مامانت هی ب عروسش اصرار میکنه اینو بخرم اونو بخرم حالا ما هیچی اون اصن خیلیییی نفهمه درک نمیکنه یه شوهر داره ما نباید هی براش خرج کنیم دست تو جیبش نمیکنه بخدا یک سالو نیمه عروسی کردن بابای من با اون سنش همچیشونو خریده از لباس بگیر تاااااا هرچی ک لازمه!انقد ازش طلب داریم بش میگیم بده پول نیس خرجی میگه نون بربری بخورین منم شرو کردم ب فش دادن میخاد ماشین بخره اما پول مارو نمیده  

و اغوشت گرم ترین گناه عمرم بود♡:)

خیلی ادم نفهمیه من هی مراعات میکنم میگم حاملست عید ۱ ماهش بود چند ماهش بود کلااااا خونه تکونیشو من کردم که این حاملست دوماهه خونمونع ظرف نیمشوره که من حاملم!بخدا بریدم از دستش خیلی نفهمو گاوه

میاد همچیو بی اجازه برمیداره بعد بری خونه خودش یه سری بهش گفتم یه روسری بده من برم خونه روسریمو شستم رو تاره گفت پالتوتو بپوش کلاهشو سرت کن من روسریامو اتو کشیدم اخرش اونی ک میخاست بندازه اشغالو بهم داد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😐من هرگز با هیچکی صمیمی نمیشم دلم میخواد همیشه یه تعارف بینمون باشه .‌.نه خونه هیچکی ظرف میشورم نه اجازه میدم مهمونی خونم ظرف بشوره..(دور دور نرو که مهجور گردی,نزدیک نزدیک نیا که رنجور گردی )

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
😐😐من هرگز با هیچکی صمیمی نمیشم دلم میخواد همیشه یه تعارف بینمون باشه .‌.نه خونه هیچکی ظرف میشورم ن ...

اره مهمون بله اما نه کسی که ۱ ماه خونت باشه دوماه سه ماه

اره مهمون بله اما نه کسی که ۱ ماه خونت باشه دوماه سه ماه

منظورم اینه با کسی صمیمی بیش از حد نشید که هیچ تعارفی بینتون نباشه...چون محبت زیاد توهم میاره

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است

بعد رفتیم خونش ما چاهمون پر شده بود اب حموم زده بود بالا از کفشور همه خونمون ب گند و کصافت کشیدع شده بود هرچی مامانم زنگ زد بیا ما چند تیکه فرش خونت بشوریم اونم کوچیک که بتونیم حداقل بشینیم تو خونمون اخر شب اومدددد بالاخره رفتیم تو حیاط خودشم در خونشو بست نیومد یه چایی بیاره اخر شبم نیومد بعد مامانم زیاد لی لی ب لالاش گذاشه گف دخترم بریم پایین خونه ما تنها میترسی هرچی التماس کرد عین چی لج کرد نیومد اخرش من موندم پیشش زنگ زد ب مامانش و ابجیاش هی خالی بست اینا مظلوم گیر اوردن میخاسن بزنن فلان کنن بسار کنن منم گفتم بخای تیکه بندازی چرت پرت بگی میرم گفت برو گمشو گو خور از خونم بیرون فلان دوامون شد😐😕😕😕😕اخرشم با کلی ادعا هی گف دلم درد میکنه شیکمم درد میگنه فلااااان

منظورم اینه با کسی صمیمی بیش از حد نشید که هیچ تعارفی بینتون نباشه...چون محبت زیاد توهم میاره

بخدا نمیدونم اشتباه از کجاس همچین سرشو عین چیبگم بلا نسبت گاو میندازه پایین حتی از شونه ادم استفاده میکنه یه بار خاستم امتحان کنم چادرشو گرفتم اومدم تا خونمون دیگع ازون روز ادم سابق نشد