2777
2789

یه بچه کار که توی شهر بازی بود بردمش براش کفش لباس شلوار خریدم بعد بردمش توی همون پارک سوار همه وسایل کردمش براش کلی پفک و بستنی و چیپس خریدم و کلی باهم خوش گذروندیم الانم بعضی وقتا که میریم پارک بهش سر میزنم جای مشخص داره هر بار بهش ۵۰ میدم حل و حوش ۵ ۶ سالشه تپل و با نمکه😍

کاربری ۱۱ هم🙃😬یارب ان دلبر شیرین که سپردی دست منش دادم به ننش به خاطر اخلاق عنش😜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برابچه هایی که وضعیت مالی خوبی نداشتن کلاس خصوصی میزاشتم وبهشون درس یادمیدادم ،خیلی حال میداد،یکی ازبهترین حس هایی بودکه تجربه کردم،مخصوصاوقتی همشون باکلی نقاشی خوشگل سوپرایزم کردن وتشکرکردن،ومهم تروقتی دیدم زحمتام نتیجه دادا ونمره هاشون خیلی خوب شد😊😊

😍لطفایه صلوات مهمونم کن تایه شغل خوب ومرتبط بارشتم نصیبم شه😍❤یه روزی میرسه که توی آینه بخودم میگم دمت گرم سخت بود ولی ازپسش براومدی😍

منم  تنها کار خیری که یاد میاد انجام دادم اینه که یه تاپیکو فعال نگه داشتم و تا جایی که بلد باشم به دوستان مجازیم کمک میکنم. 

لینک اون تاپیک توی امضام هست. برای این میگم کار خیر، چون دوستان خیلی بهم ابراز لطف و محبت میکنن. امیدوارم پیش خدا هم کار خیر محسوب بشه.

میگم تنها کار، معنیش این نیست که کار دیگه‌ای نمیکنم. یادم نگه نداشتم که چه کار کردم.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

بهترین کار سر زدن ب خانه سالمندان و چیزایی ک دوس دارن براشون میگیرم 

🎤🎧🎙️®دیجی تونم ©🎸🎻👑آنی =آنیسا👑 اهنگ های تری دی بند (3Dبند)"رو گوش کنین و لذت ببرید   💞 موزیک دنیای منه💞

کار خیر خیلی بزرگ در توانم نیست اما هر وقت ‌پولی دستم میاد(مثل حقوق) یا با یه اتفاق خوشحال میشم یه مبلغی واریز میکنم واسه موسسات زیر تا بقیه هم تو حس خوبم شریک شن..خیلی هم بهم حس رضایت میده

_محک (هر کی به حاجت و اینا اعتقاد داره حتما اینو امتحان کنه)

_کهریزک

_همرای سرای بیمار با نام خانه عماد

_یه موسسه واسه سالمندای فقیر تو شهر مادربزرگم اینا

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

بهترین کار سر زدن ب خانه سالمندان و چیزایی ک دوس دارن براشون میگیرم 

چه حالی میده 

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

چه حالی میده 

عالیه در کنارش دلتم میگیره ولی براشون آهنگ میزارم کادو میبرم خوشحالشون میکنم تا حداقل ی روزم شده شاد باشن 

🎤🎧🎙️®دیجی تونم ©🎸🎻👑آنی =آنیسا👑 اهنگ های تری دی بند (3Dبند)"رو گوش کنین و لذت ببرید   💞 موزیک دنیای منه💞

جاریم حامله بود هروقت قرمه سبزی که بووووداره یا خورشت دیگه میزاشتم براش میبردم خیلی خوشحال می‌شد اخه تو یه ساختمونیم 

هر وقتم سرما بخورن براشون سوپ میپزم 😅

خدایا شکرت بخاطر بچه سالمم🌹🙏🏻❤️
یه بچه کار که توی شهر بازی بود بردمش براش کفش لباس شلوار خریدم بعد بردمش توی همون پارک سوار همه وسای ...

وای خوشبه حال شما و اون شما که با این کار خیر برکت رو وارد زنیتون میکنید واقعا خدا توقبلتون مشسته که باعث شده این کارو انجام بدین ببینم تاحالا حاجت خاصی ازاین کار گرفتین وای کاش من  میتونستم ایتکارو انجام بدم من یه حاجتی دارم شدم عسن دیونه ها این دفعه رفتی اون پسرو دیدی بگو برام دعا کنه خودت هم برام دعا کن مشکلم حل شه مهربون 

عالیه در کنارش دلتم میگیره ولی براشون آهنگ میزارم کادو میبرم خوشحالشون میکنم تا حداقل ی روزم شده شاد ...

عالیه. تحویل میگیرن؟آخه شاید فکر کنن ترحم داریم. 

وای خوشبه حال شما و اون شما که با این کار خیر برکت رو وارد زنیتون میکنید واقعا خدا توقبلتون مشسته که ...

باشه عزیزم اتفاقا فردا میرم پیشش

کاربری ۱۱ هم🙃😬یارب ان دلبر شیرین که سپردی دست منش دادم به ننش به خاطر اخلاق عنش😜