2777
2789

سلام من هفته ۲۶ هستم،طول سرویکسم یهو از ۳۳شد ۲۹ .دکترم گفت فردا بیا سرکلاژت کنم.من گفتم پساری گفت سرکلاژ بهتره.البته گفت ریسکش هم بالاست.خیلی استرس دارم😭

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

هفته ۲۶ مگه سرکلاژ میکنن؟؟من پیشنهاد میکنم استراحت مطلق بشی خوب مشه

گفت چون خیلی سرویکست داره کم میشه،نی نی زود میاد

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر منم این کارو کرد استرس نداشته باش فقط چون هوا گرمه سعی کن تند تند بری حموم چون خدای نکرده ع ...

هفته ۲۶ بود خواهرتون؟

❤❤❤❤❤دوستان عزیزم یه گروه داریم تو تلگرام که همه سرکلاژی هستن. هرکس خواست عضو شه درخواست دوستی بده تا لینک گروهو بدم. ایشالا همگی به سلامتی زایمان کنید❤❤❤❤❤

ابن بابویه از ابوحمزه روایت کرده است که از امام جعفر صادق(ع) پرسیدم که چگونه صلوات فرستم بر (محمد و آل محمد) ؟ فرمود که می‌گویید: صَلَواتُ اللهِ وَ صَلَواتُ مَلائِکَتِهِ وَ أنْبِیائِهِ وَ رُسُلِهِ وَ جَمیعِ خَلْقِهِ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ السَّلامِ عَلَیْهِ وَ رَحَمهُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ.    عرض کردم چه خواهد بود ثواب آن؟ فرمودند : به خدا قسم از گناهان بیرون می‌آیی مانند روزی که از مادر متولد شده ای.