ول کن بابا بگم مادرشورم من شب عروسی چ بازی دراورد،درررررک
درسته ولی مگه آدم چند بار عروس یا داماد میشه خوبه حالا پسر اولشونم بود
من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️
ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،. اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن.. دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!
درسته ولی مگه آدم چند بار عروس یا داماد میشه خوبه حالا پسر اولشونم بود
شوهر منم بچه اول بود همش هم ميگفت اين با اون يكيا فرق داره برام ارزوها دارم براش فلان و بيسار ي خوني ب دلمون كرد باز من مامان بابام هوامو داشتن شوهر بيچاره ام عقده شده براش، فكر كن صبح عروسي خودش ميوه ها رو تحويل گرفت برد تالار،دكمه سردست و خلقه و ساعتش جا گذاشته بود ي وضعي بخدا
همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰
شوهر منم بچه اول بود همش هم ميگفت اين با اون يكيا فرق داره برام ارزوها دارم براش فلان و بيسار ي خوني ...
آخی واقعا چطوری دلشون میاد
من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️
چی بگم والا، همیشه حسرت ی چیزایی ب دلمون مونده رفتیم کت شلوار شوهرمو بگیریم مامانش نگاشم نمیکرد😒😒😒این کوچیکشه ها خدا شاهده اگه ما حرفی زده باشیم یا کاری کرده باشیم منو تنها بدون اینکه ب مامانمم بگه بیا برد شهرشون خريد با دست خالی گریه و فحش برگشتم، خدا شاهده اگر من یا خانوادم ی بار ب شورهرم بگیم یا ب خانوادش اعتراض کنیم، ماشین عروسمو نمیدونستم گل اش چیه خانم ب سلیقه خودش سفارش داد بدون اینکه بدونم یا حداقل زنگ بزنه بهم
همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰
مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن