2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من هم کوردم هم سنی ولی چنین رسمی رو اصلا ندیدم😐😐😐😐😐

گفتم شاید اینطوری باشن...منم دوستای سنی داشتم چنین چیزی نداشتن

نه حرف عقل بزن باکسی نه لاف جنون که هرکجا خبری هست ادعایی نیست

من شب عروسیم که سیزده سال پیش بود ؛ هنوز فیلمبردار و ارگ کار میکرد تو حیاط خونمون شوهرم بردم تو اتاق و بغلم کرده بود و بوس و دست کاری و ... اونجاشم که تابلو شده بود تا یه ساعت تو اتاق بودیم البته در همین حدا بود خودشو کشت تا مهمونا و فیلمبردار و... رفتن! تا صبح هم دوبار اومد پیشم! 

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
خیلی از دستشون ناراحت شدیم کوچه شوهرم اینا تاریک و باریک هست حتی یه چراغ نزده بودن که حداقل روشن بشه ...

ول کن بابا بگم مادرشورم من شب عروسی چ بازی دراورد،درررررک

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

من شب عروسیم که سیزده سال پیش بود ؛ هنوز فیلمبردار و ارگ کار میکرد تو حیاط خونمون شوهرم بردم تو اتاق ...

ای جان😂

توی این روزهایی که زندگی دشوار شده، ملاحظه همدیگه رو بکنیم✨💙
من هم کوردم هم سنی ولی چنین رسمی رو اصلا ندیدم😐😐😐😐😐

سنی یعنی اسلامی نیستین؟؟ منظورم قبول کردن حضرت علی برا امام اول بودن و اینا 🙄 خو دقیق نمیدونم برام بگو

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
وای دمت گرم عرب و از کجا اوردی😂😂امضاشو ببین😐

اصن دقت‌نکردم بخدا😁

ای جان😂

😁😉

سنی یعنی اسلامی نیستین؟؟ منظورم قبول کردن حضرت علی برا امام اول بودن و اینا 🙄 خو دقیق نمیدونم برام ...

چه ربطی داره کی گفته اتفاقا ما حضرت علی رو دوست داریم بهش احترام میزاریم جز خلفای راشدینمون هستند

فقط خودت باش