2789
عنوان

مادر همسرم

192 بازدید | 18 پست

دوستان ما 1 سال و نیم هست عقدیم...مامانم تو هفته 3 بار دعوت میکنه شوهرمو ک بیاد خونمون اما مادر نامزدم شاید هر 10 روز به زور دعوت کنه...اینم بگم که وضعشون خوبه و نمبشه بگم گرونیه و رعایت میکنه و اینا...بعدشم مگه من جزو خونوادش نیستم ؟الانم با این وضع کرونا زیاد نمیتونیم بیرون غذا بخوریم باهم...الان 10 روزه نرفتیم خونشون بعد امروز ما باغ دوستمون دعوتبم...دیروز مادرش زنگ زده که میخواستم بگم فردا بیای خونمون اما پسرم گف میخواین برین باغ(میدونست)!!!!انشا...یه فرصت دیگه!!!!این در حالیه که مادرشوهر خواهرم 1 روز درمیون به پسرش و خواهرم میگه برن خونشون و فوق العاده خانم مهربونیه...با این دعوت کردنای زیادش میخواد به پسرش کمک کنه تو خرج زندگی(خوردنی ها)کاملا پشت ش هستن....اونوقت ما الان که عقدیم اینه...حالا ببین عروسی کنیم چیه و هی باید از خودمون خرج کنیم...اینم بگم که میدونم دوری و دوستی و این حرفارو...اما دوسندارم انقد بی تفاوت باشن ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا عقد که دعوتی نیس شوهرت باید دستتو بگیره ورداره ببره اونجا حالا هر هفته یه روزی

دیکه میخوام همین کارو کنم بخدا....اما میترسم کوچیک شم پیش نامزدم که بگم بیا دنبالم بریم خونتون مثلا

الان عقدبی و داغی  وقتی عروسی کنی خودت چشم دیدنشو نداری و نمیخوای که بری

دقیقا. منم همین نظرو دارم

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪

عزیزم تا خودشون نخوان که نمیشه وادار به دعوت کردنش باشی.اگرم به روش بیاری خودتو کوچیک کردی.بهترین راهکار اینه که خودتو بی تفاوت نشون بدی به این مسئله.در ضمن خانواده شوهر خواهرتو با خانواده شوهر خودت اصلا مقایسه نکن که فقط خودت اذیت میشی.هر کسی یه جوریه دیگه.

برای اینکه خدا یه نی نی دختر سالم بهم بده یه صلوات مهمونم کنید.

ای عزیزم با خوبه ۱۰روزیکبارماکه عقد بودیم همه چی خودمون میخریدم می رفتیم خونشون تازه بعضی وقتا اونی که شوهرم میخریدهم درست نمیکرد یه تخمه مرغی چیزی میزاشت جلومون الانم هرچهار ماه یک بارشایدبریم

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹