2777
2789
عنوان

مادر همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 18 پست
ای عزیزم با خوبه ۱۰روزیکبارماکه عقد بودیم همه چی خودمون میخریدم می رفتیم خونشون تازه بعضی وقتا اونی ...

من کاری ندارم زیاد اما خب یه لیست میفرسته به نامزدم میگه اینارو بخر اومدنی(میدونم که پدرشوهرم خردی خونه رو میکنه)با این حال بازم میبینم...بعد حقوق شوهرمم کمه...الانم برای عروسی اماده میسیپ پول کم اوردیم...خب همینا تیکه تیکه جمع میشه میشه پول بزرگ دیگه

به جای ابنکه حمایت کنن پسرشونو تو این گرونی ...چون حقوق همسرمم کمه...خونشون بودنی باهم هی میگن فلان ...

بازم دمش گرم حداقل ۱۰ روز یبار میگه دختر من پارسال عرض ۴ ماه خواستگاری و نامزدی و عقد و عروسیم طول کشید به حضرت عباس اگه رنگ خونشونو دیده باشم پاگشام نکردن یه کادو خشک و خالی به من ندادن الانم اصلا انگار که نه انگار ادعای شعورشم میشه من میگم درسته شوهرم با پدرش اختلاف دارن به خاطر اختلافشم عروسیمون نیومد باباش به همین خاطرم ما رو دعوت نکردن ولی مادرش میتونست یه رستوران منو دعوت کنه یه کادو بهم بده منم دختر جون بودم آرزو داشتم میتونست زنگ بزنه برام توضیح بده بگه شرمندم اینجوری شد دلیلیش این بوده اون بوده ولی نکرد تا حداقل دل من آروم شه بخدا یه سال تمام من که یه دختر شاد و شنگول بودم فقط کارم گریه کردن بود چون بد جوری ضایع شدم جلو خانوادم بعد میگی مادرشوهرم دعوتم نمیکنه بخدا تو پادشاهی عزیزم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من کاری ندارم زیاد اما خب یه لیست میفرسته به نامزدم میگه اینارو بخر اومدنی(میدونم که پدرشوهرم خردی خ ...

همین مادرشوهرمنم خیلی تودروان عقدمارواذیت کرد قبلش شوهرم هرچی کل کرده ۲۳سال پولشویی داده به دست مادرش یک باربهش گفته پولموبده میخوام مغازه بخرم اول گفته نه بعدش گفته پولاتو دزدبرده😐

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

چه پرتوقعی شما😞مادرشوهرمن سالی یبار فقط دعوت میکنه بخدا

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم