2777
2789
عنوان

مرد من😍

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 59 پست
وااای من خونه پدرم قهر میکردم میرفتم تو اتاق بابام میومد بغلم میکرد میاوردم پای سفره هیچکارنمیکرد ...

منم خیلی بم خوش میگذره اینجا واقعا همه چیز رو رواله عشق میکنم تو خونه ولی ازدواجم دوس😂❤

اگه من همش می رقصم اگه من همیشه مستم از کار دنیا می ترسم😄

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اکثر تاپیک های اینجا دستنوشته افراد با روح بیمار یا ذهن خیال پردازه

جدی نگیر

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

وااای من خونه پدرم قهر میکردم میرفتم تو اتاق بابام میومد بغلم میکرد میاوردم پای سفره هیچکارنمیکرد ...

😂😂خب بهش توجه کن توام دیگ 😜😜

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....
منم خیلی بم خوش میگذره اینجا واقعا همه چیز رو رواله عشق میکنم تو خونه ولی ازدواجم دوس😂❤

آره اینجا همه چی روال قانونی خودشوطی میکنه همه چی سرجاشه همه شادوخرم😄😄

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....
منم عاشق شدم ولی الان داره اذیتم میکنه دارم ب قطع رابطه فکر میکنم

عزیزم ما وارد ی رابطه جدید میشه ک حالت موجود رو تبدیل ب ی حالت مطلوب تر کنیم خب واقعا هیچ چیز ب اندازه آرامش ادم ارزش نداره

اگه روحت آزار ببینه دیگه هیچ رمقی واسه ادامه رابطه ک هیچ واسه ادامه زندگی هم نمیمونه

ب فکر خودت باش جوونیت آیندت رویاهات خیییییلی زوده ک ب مرگ حتی بخوای فکر کنی❤

من ک از دیشب حالم بده از دست یک تاپیک.خب تاپیکای خوبم بزنین محض رضای خدا.ب قول تو همش شده  خیان ...

دورت بگردم😚هروقت حالت بد شد بیا تاپیکای منو بخون😂❤

منم عاشق شدم ولی الان داره اذیتم میکنه دارم ب قطع رابطه فکر میکنم

اگ اذیتت میکنه زودتر تمومش کن

همسر من هیچوقت درست نشداونم بعد دوتابچه پشت سرهم

تنها مشکلمون هم اذیت کردنش

زندگی ما از بیرون خیلی لوکس همه فامیل حسرت زندگی مارو دارن

فقط خودمون میدونیم از درون نابودیم

نابوددد هرلحظه کنارش  عذاب میکشم 

از  اینکه هیچ ایرادی ندارم و این طور بهم ظلم میکنه و نمیبینم

همسر من ن معتاد

ن دست بزن داره

ن بددهن

ن از لحاظ فرهنگی پایین

ن تحصیلات نداره

بلکه آدم موفق و باپشتکاریه

باهوش تحصیل کرده است

خانواده اصیلی داره

ولی هیچوقتتت  اون طور که باید کنارم نبود و آزارم داد

خدایاشکرت بابت وجود پسرام💚
عزیزم ما وارد ی رابطه جدید میشه ک حالت موجود رو تبدیل ب ی حالت مطلوب تر کنیم خب واقعا هیچ چیز ب اندا ...

آره اما خود درگیری های بعدش اذیتم میکنه

برا همین دو دلم

وابستشم نمیدونم چطور کات کنم

خواهشا اگه قصد دارین پدر یا مادر شین قبلش از سلامت روان خودتون و زندگیتون اطمینان پیدا کنین....♡