2777
2789
عنوان

مرد من😍

698 بازدید | 59 پست

نمیدونم الان کجایی ولی امیدوارم هیچ وقت پیدات نشه اگه میخوای بم خیانت کنی😢

دیوونه نیستم بخدا😂 فقط از بس تاپیکای خیانت دیدم حس میکنم نیمه منم اذیتم کنه(میدونم اگه روم تاثیر میزاره نباید اینجور تاپیکا برم ولی خو ادم عنوانشو میبینه یهو جذب میشه دیگه)😐❤

اگه من همش می رقصم اگه من همیشه مستم از کار دنیا می ترسم😄

کاش من میمردم و از دست مرد من راحت میشدم

پسره نکبت

عصبیم کرده

روانیم کردهههه

خواهشا اگه قصد دارین پدر یا مادر شین قبلش از سلامت روان خودتون و زندگیتون اطمینان پیدا کنین....♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😆😆😆

نمیدونم از کجا پیدات شد   توجاییکه همه چی دراماتیک باشه.     فکرشم نمی کردم بشه باتو.      رابطمون انقدر رمانتیک باشه.  اگه دوست داری یک فاتحه برای مامانم بفرست😥مرسی ازتون😘. کنکوریای تجربی سوالی دارین درخدمتم

دیوونه نیستی تاثیر نینی سایته 😂😂😂😂

فروخواندم به گوشش قصه عشق:                              ‌ترامیخواهم ای جانانه من 😍                          ‌ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️               ‌‌   ‌تراای             🥰عاشق دیوانه من🥰                     ‌من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍                        ‌

وااای

من خونه پدرم قهر میکردم میرفتم تو اتاق

بابام میومد بغلم میکرد میاوردم پای سفره

هیچکارنمیکرد

هرروز باشگاه و کلاس و تفریح و خرید با دوستام

زندددگی میکردم

میرفتم دنبال رویاهام

حالا صبح آقا بیدارمیشه به من میگه خسته شدم از زندگی 

چرا چون من دیشب زود خوابیدم

ناراحت شده چرا بهش توجه نکردم

خدایاشکرت بابت وجود پسرام💚
وااای من خونه پدرم قهر میکردم میرفتم تو اتاق بابام میومد بغلم میکرد میاوردم پای سفره هیچکارنمیکرد ...

چ مجردی خوبییی داشتی

خواهشا اگه قصد دارین پدر یا مادر شین قبلش از سلامت روان خودتون و زندگیتون اطمینان پیدا کنین....♡
من تک فرزند بودم شاید بخاطر اون بوده

اگ من شرایط تورو داشتم هیچ وقت ازدواج نمیکردم

من و همسرم عاشق هم بودیم😔 براش میمردم از بچگی وقتی میدیدمش قلبم یکجور دیگه میزد

منم عاشق شدم

ولی الان داره اذیتم میکنه

دارم ب قطع رابطه فکر میکنم

وااای من خونه پدرم قهر میکردم میرفتم تو اتاق بابام میومد بغلم میکرد میاوردم پای سفره هیچکارنمیکرد ...

😑😑😑اگه سر سفره نمیرفتم خواهر برادرم میگفتن نمیخوری سهم تورو ما بخوریم 😑😑😑

اونی که فکر میکنی تو باغ نیست خودش صاحبه باغه😜