رها۶۶۱۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 990 عنوان واسه این قضیه باید یه گور بکنم 239 بازدید | 9 پست یه گور بکنم و این غم و حسرتم رو چال کنم یمدت گریه کنم و بعدشم برگردم به زندگی خودم...بی توجهیهای شوهرمو میگمهرشب یواشکی گریه میکنمحسرت میکشمخودم خسته شدم دیکهباید قبول کنم دیگه 1399/03/09 | 00:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاهیکاااا عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 6310 باچه من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم
دنیاپسرم عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 5822 مثل شوهر منه منم مثل خودش رفتار میکنم محلش نمیذارم خودش میاد سمتم.دیگه خسته شدم اینقدر محبت کردم اون دور برداشت.الان اون بیشتر پا پیش میذاره
رها۶۶۱۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 990 صحبت کردی راجبش با خودش؟ هی...یا میگه من حوصله بحث درمورد اینچیزا رو ندارمیا مثلا یه کاراشتباه درموردخانه داری و بچه داریم پیدا میکنه ومیگه واسه اینهیا هیچی نمیگه
رها۶۶۱۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 990 به خودت اهمیت بده...قوی باش همیشه تو آینه به خودم میگم قوی باشاما خب ضعیفم تو این مورد متاسفانهچون اگر قدی بودم نباید انقد فکرش آزارم میدار
ttarranom عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 1867 وابستگی احساسیت رو یکم کم ترش کن. سرت رو به علایقیت گرم کن.حالا هر چیزی مطالعه دوستان خوب و ...
قلیوون عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 1105 عزيزم عیب نداره مردا بیشترشون اینجورین من الان يه هفتس زایمان کردم شوهرم نشده دو ساعت پشت سرهم بشينه پیش بچش منم امروز باهاش دعوام شد مهمون اومد خیلی باهاش خوب شدم. دوباره مهمونا ک رفتن محلش ندادم رفت خابید چرا یکی پیدا نميشه ب من مجوز حمل اسلحه بده؟
غزل23 عضویت: 1396/04/05 تعداد پست: 5511 هی... یا میگه من حوصله بحث درمورد اینچیزا رو ندارم یا مثلا یه کاراشتباه درموردخانه داری و بچه داری ... ای بابا چقدر بد پس بیشتر دنباله توجیه و بهانه است پس روش خودتو هم امتجان کن گاهی بی اهمیت شدن بیشتر جواب میده 🥰🥰Medical Genetics🥰🥰