2777
2789
عنوان

ب چه زبونی بگم نکن اه

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 40 پست
تو همه چی سرک میکشه. جای خصوصی ندارم تو خونه 

والا با رفتارای مادر شوهرای شما ها من باید مادر شوهرمو بگیرم رو سرم 😂😂اصلا کار به این چیزا نداره

زگیتی دو کس را سپاس یکی حق شناس یکی حد شناس👌
این مادربزرگ منه میاد خونه ما کار میکنه میره خونه پسرش (دایی ام )کار میکنه کلا نمیشینه ی جا یا ظرف م ...

اینکه بعد میگه من بدم میاد 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما خونه اون زندگی میکنبن یا اون خونه شما😂

والا من خونه خودمم

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
از اول داشتن. شوهرم جرات نداره ازشون بگیره 

خونتونو جابجا کن از کنارش برین ی جا دیگه دیکه اگه نشد رک بهش بگو مامان جان من اصن راحت نیستم شما میاین اینجا کارای منو میکنین رو شما میاین اینجا تاکید حسابی کن😐

منت که همیشه هست من موقع زایمانم مادرم مریض شدنیومد دوشب مادرشوهرم اومد هنوز که هنوزه منت میزاره من ...

والا من کاری ندارم هر شب همه لباس ها میشورم دیگه دو سه تکه کوچیک جمع میشه 

خونتونو جابجا کن از کنارش برین ی جا دیگه دیکه اگه نشد رک بهش بگو مامان جان من اصن راحت نیستم شما میا ...

والا بدون خبر میان جدا از مزاحمت میترسم یهو میان سکته کنم از ترس چشم باز میکنم تو خونمه

والا با رفتارای مادر شوهرای شما ها من باید مادر شوهرمو بگیرم رو سرم 😂😂اصلا کار به این چیزا نداره

من آرزومه مادرش کاری بهم نداشته باشه کلا نبینمش هفته ای یه بار مثلا 

اینکه بعد میگه من بدم میاد 

من مادربزرگم حتی شورت زن دایی امو میشوره اینقدر بهش میگیم نکن ولی دست خودش نیست 

مثلا دعوته خونمون بهش میکم تو مهمونی بشین  خودمون انجام میدیم  باورت میشه ظرفا رو میزارم تو  ماشین ظرف شوییی  میاد در میاره با دستاش بشوره 😐در این حد تباهی حرفم میزنیم بهش دست برنمیداره قهر هم میکنه 

من مادربزرگم حتی شورت زن دایی امو میشوره اینقدر بهش میگیم نکن ولی دست خودش نیست  مثلا دعوته خو ...

اگه کمک میکنه و منت نمیزاره خیای خوبه .مورد من هی تکرار میکنه برا شوهرم جیکار کردم .شوهرمم میگه همش بیکاری کار نمیکنی خوابیدی