2777
2789
عنوان

ب چه زبونی بگم نکن اه

461 بازدید | 40 پست

مادر شوهرم میاد تو حموم لباسا میشوره ظرفا میشوره بعدشم یکی یکی برا شوهرم تعریف میکنه به اضافه اینکع کمرم درد گرفته پام درد گرفته .من بهش میگم مادر من دست به هیجی نزن من بچم خوابه منم باهاش میخوابم. هی میاد میره چراغ میزنه  شلوغ میکنه دخترمم پا میشه .

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

من دوست دارم هر وقت حوصله داشتم کارام بکنم .چه گیری کردم جیکار بع خونه من داره

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂بگو دستت درد نکنه

منت نمیزاشت حرصم نمیگرفت 

شما خونه اون زندگی میکنبن یا اون خونه شما😂

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

تو خونه شما زندگی میکنه؟

شوهرم شب کاره اومده پیشم. البته بهش نگفتم بیا 

لباسات تو حموم چرا گذاشتی

بزار تو اتاق توی سطل رخت چرک 

بهش بگو دست نزنه گذاشتی جمع بشه ماشین روشن کنی

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

با همین

خونشون جداس 

منت نمیزاشت حرصم نمیگرفت  

منت که همیشه هست من موقع زایمانم مادرم مریض شدنیومد دوشب مادرشوهرم اومد هنوز که هنوزه منت میزاره من کمکش کردم بچه داری کردم

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...