2777
2789

خیلی خوشحالم رفتارای بعضیا باعث شد دل زده بشم از سایت و کمتر وقتم رو بزارم پای سایت... باور نمیکنم چرا اینقدر بعضی ها بی رحمن دل میشکنن به راحتی... طرف عکس میزاره میگن چقدر زشتی... مگه خودش قیافش رو انتخاب کرده... و اینکه دروغ میگید مثلا یکی نوشته بود وای دوست پسرم اومد جلو درمون داد و بیداد باهاش تازه کات کرد...قبلیش رو نگاه کردم نوشته بود شوهرم همش پای تی وی چیکار کنم... خلاصه که حداقل تو مجازی دل کسیو نشکنید گناه داره

میشه برای سر به راه شدن داداشم یه صلوات بفرستین... یا امام زمان امیدم به خودته نا امیدم نکن...

چرا جدی میگیرین اینجا رو انقدر 😐

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا جدی میگیرین اینجا رو انقدر 😐

بخدا اوایل اینقدر خودم رو درگیر کرده بودم و حرص میخوردم که چرا فلانی الکی با شوهرش دعوا میکنه...

میشه برای سر به راه شدن داداشم یه صلوات بفرستین... یا امام زمان امیدم به خودته نا امیدم نکن...
من کجا دل شکستم هرکی فکر میکنه دلشو شکستم نوکرش هم هستم بیاد ازش عذرخواهی کنم

شماا مهربونی که

خب اگه دلش میشکنه عکس نزاره

نگو اینجوری... فک کن دلش شکسته بهش گفتن زشتی به این امید میزاره که بچه ها بگن نه خوبی چشات قشنگه پوستت خوبه یه امیدواری بدن بهش 

بخدا اوایل اینقدر خودم رو درگیر کرده بودم و حرص میخوردم که چرا فلانی الکی با شوهرش دعوا میکنه...

خب نباید ذهنتو درگیر کنی ، فقط بعنوان سرگرمی و یه چیز خیلی خیلی کمم یاد بگیری کافیه 😐

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
خب نباید ذهنتو درگیر کنی ، فقط بعنوان سرگرمی و یه چیز خیلی خیلی کمم یاد بگیری کافیه 😐

نه الان دیگه یاد گرفتم😂

نگو اینجوری... فک کن دلش شکسته بهش گفتن زشتی به این امید میزاره که بچه ها بگن نه خوبی چشات قشنگه پوس ...

حالامنکه به کسی نمیگم زشتی, ولی کسی که عکس میزاره خودشو درمعرض قضاوت قرارداده

https://abzarek.ir/service-p/msg/2143954

ببخشید امضاتو خوندم چه جوری بچه رو نذر ائمه میکنن من بچه دارم فقط متوجه نشدم

من خودم نذر امام رضا کردم اینجوری گفتم... یا امام رضا تو واسطه شو بین من و خدا یه بچه سالم و صالح بهم بده من میارمش پابوست  و بچه ام رو نذرت میکنم...همین

حالامنکه به کسی نمیگم زشتی, ولی کسی که عکس میزاره خودشو درمعرض قضاوت قرارداده

منم نمیگم... شاید شما درست میگی و من فقط جنبه احساسیش رو درنظر میگیرم🤔