2821
2789
عنوان

جهیزیه 🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 40 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وسیله برقیاتو بگیر هی داره هرروز گرونتر میشه 

طرح چینی و رنگ پلاستیکو طرح کریستال و تزینات و دکوریا اینا مد و قدیمی میشه ک میتونی بزاری اخر 

ولی پتوها و لحاف تشک میتونی بگیری 

مثلا سرویس قابلمه ها تو بگیر اینا ک مدی نیستن

وسیله برقیاتو بگیر هی داره هرروز گرونتر میشه  طرح چینی و رنگ پلاستیکو طرح کریستال و تزینات و د ...

خب الان گیج شدم، اول دم دستی و خورده ریز بگیرم یا وسیله برقی🤷‍♀️

خب الان گیج شدم، اول دم دستی و خورده ریز بگیرم یا وسیله برقی🤷‍♀️

برقی 

ببین خرده ریز چیزای فانتزی و جدید میاد هردقه بعدم هی خرد خرد پول میدی بعد میشه ی عالمه اصلااااااهم ب چشم نمیاد 

بعد مگ رو خرده ریز چقد میاد ۵۰ تومن میشه ۷۰ ۸۰

ولی برقیه ۲ تومنی میشه ۳ تومن

یا مثلا ی سرویس قاشق چنگال معمولی رو به خوب الان ۳ تومن میشه هرچند از ۵۰۰ تومن شروع میشه ولی اشغالن زنگ میزنن 

بعد اگ قاشق چنگالتو طرح مد بگیری زودم از مد میره ینی بعد چن سالم یکی بیاد خونت معلومه عروس چ سالی هستی ولی ساده همیشه مد بوده شیکم هس الان برا ده سال دیگم بگیری مشکلی نداره 

من خودم پارسال ساده گرفتم زنعمومم ک عروس ۱۱سال پیشه ساده گرفته مثلا برای من تهش گرده واس اون چارگوش

برقی  ببین خرده ریز چیزای فانتزی و جدید میاد هردقه بعدم هی خرد خرد پول میدی بعد میشه ی عالمه ا ...

ممنون عزیزم 

الان باید برم لیست جهیزیه رو دربیارم و اضافی هارو خط بزنم و برای بقیه ش برنامه بریزم، یه عالمه ازت ممنونم💞

والا مامان من از همون وقتي ك برا خواهرم جهيزيه ميگرفت برا منم ميگرفت ميزاش كنار 

كلي سود كرديم تو يه چيز😂

الان ميخوام برم خيالم راحته

مثلا اون موقع ها ست حوله خريد دو دست كامل شد ٢٠٠ 

الان يه ست تنها ميخواس بگيرم ٤٠٠ گفت

🌼و خدايي كه به شدت كافيست🌼كاربر قديمي...متاهل و البته متعهد😍💍تيكر بارداري نيست براي رسيدن به حاجت ها و خواسته هام📿🥺التماس دعا دارم از همتون😍خدايا تو بهترينهارو برام رقم ميزني پس خودمو زندگيمو آيندمو به تو سپردم...♥️🙏🏻ميشه واسه حاجتام يه صلوات بفرستيد گنا دالم🥴💓گر نگهدار من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد🌊🌸خدايا بابت سلامتي كه بهم دادي شكرت😍♥️لا حَولِ وَلا قوُهً اِلا بِالله العَليُ العَظيّم🌼