2777
2789
عنوان

اسلیو معده

| مشاهده متن کامل بحث + 34065 بازدید | 77 پست

سلام دوستان عزیزم. من فقط خواستم بهتون بگم عمل اسلیو معده عمل بسیار خطرناکی هستش. خواهش میکنم انقدر سریع تصمیم به عمل نگیرید. دو نفر از دوستای دور ما این عمل رو کردند و فوت کردند. متاسفانه من دختر خالم رو همین هفته پیش به خاطر این عمل از دست دادم. ایشون 28 سالش بود و پیش دکتر خیلی معروفی هم عمل کرده بود. دکترش طاها عنبرا تو بیمارستان عرفان. تو رو خدا چرا ما ایرانیا انقدر راحت تن به عمل زیبایی میدیم مگه ما سلبریتی هستیم. همه انسان ها زیبا هستند متاسفانه دیگران زیبایی ما رو میبینند ولی ما خودمون نمی بینیم. ببینید خارجی ها با این همه لک و پیس و چاقی و دماغ زشت و هزار زشتی دیگر باز هم خودشون رو زیبا می بینند. تو رو خدا به خودمون مطمئن باشیم. خواهشا این پیام رو نشر دهید تا کسی دیگه عمل اسلیو معده نکنه. وقتی میشه با ورزش و رژیم وزن کم کرد چرا تن به این کار خطرناک بدیم. در ضمن اگه جون سالم هم از این عمل دربیاریم باز هم زندگی با زجر هستش به خدا اینو شنیدم که دارم میگم. همچنین کسی که از تو اتاق عمل بیاد بیرون، دیگه اون آدم اول نیست همیشه باید بیشتر از قبل مواظب خودش باشه. بچه ها بافت بدن ما از سلول تشکیل شده نه از آهن. پس انقدر راحت زیر بار هر چیزی نریم. یکی از آشنایان من که دکترای بیوشیمی دارند میگند که زمانی باید رفت اتاق عمل که شانس زنده بودنت قبل از عمل 50 درصد هستش. یعنی پس میری شانس زندگیت رو انتخاب کنی. دکترای سودجو برای درآمد خودشون همه چی برای بیمار راحت و مسخره تصور میکنند ولی اینطور نیست. خرد و آگاهی یارتون.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان عزیزم. من فقط خواستم بهتون بگم عمل اسلیو معده عمل بسیار خطرناکی هستش. خواهش میکنم انقدر ...

خدارحمتشون کنه ولی لطفا انرژی منفی ندید هر عملی ریسک خودشو داره و مطمئن باشید کسایی که قراره تن به این عمل بدن با چشم باز و با کلی تحقیق این راهو انتخاب کردن.امار کشته شدن با تصادفم خیلی زیاده پس دیگه هیچمس نباید رانندگی کنه؟ادم عمل بینیم کنه ممکنه خدایی نکرده فوت کنه پس هیچکس دیگه نباید عمل کنه.عجیبه هرکس که عمل کرده راضیه اما ناراضیا فقط کسایین که خودشون عمل نکردن 

من یک سال و نیم پیش عمل کردم. واقعا راضی ام. انقدر چاق بودم قبلش که اصلا نمیتونستم تکون بخورم. واقعا اسلیو معده از روشایی مثل لیپوساکشن و ... بهتره چون کل بدن رو لاغر می کنه. دکترمم دکتر آرمان عصاره بود. واقعا امیدوارم سلامت باشه هر جا که هست چون کلا زندگی منو عوض کرد. شماره تلفنشو دارم اگه خواستین ازش مشاوره بگیرین حتما بگین براتون بفرستم عزیزم

سلام من در تاریخ ۴ آذر ۱۴۰۰ عمل اسلیو انجام دادم،bmi من ۳۸ بود و دکترم اقای دکتر شاهین جمیلی بود، الان ۱۰ روز هست که عمل کردم، درد فقط ۲روز اول داشتم،بعدش همه چی خیلی خوب بود،دردم در حد معده درد خیلی کوچیکه اونم فقط بعضی وقتا،۱۰۰ کیلو بودم که توی این ۱۰ روز شدم ۹۲ کیلو، دختردایی هام  ۳سال پیش عمل کرده بودن الان هر دوشون خیلی لاغر و خوش اندام هستن،البته ورزش و پیاده روی میکنن، در کل پشیمونم که چرا زودتر عمل نکردم و یالهای طلایی جوانی که میتونستم لاغر و خوشتیپ باشم رو از دست دادم، از وقتی یادمه همیشه رژیم داشتم ولی هیچوقت نتونستم لاغر شم، برای من الان دیگه فقط لاغری و سلامتیم مهمه،عمل اسلیو خوبیش اینه که مواد غذایی جذب بدن میشه ولی عمل بای پس مواد غذایی جذب نمیشن و تا آخر عمر باید دارو خورد، ولی خب بدیش هم اینه که توی اسلیو بعد ۲،۳ سال اگر بخوای مثل قبل غذا بخوری معده دوباره گشاد میشه،پس اسلیو یه شانس دوباره است واسه لاغری،ولی حفظ و نگهداری از این لاغری دیگه دست خودمونه،من به همه کسایی که میخوان اسلیو کنن پیشنهاد میکنم حتما انجامش بدن و از این اضافه وزن لعنتی راحت بشن

کاملا مشخصه ک یسریا میان به اسم بیمار تو سایت میچرخن ک  ک دکتر خودشونو تبلیغ کنن.

و واقعا خنده دار ک فکر میکنید نمیشه تشخیصتون داد و کارتون خیلی حال بهم زنه.و اینکار حق الناسه ک بخاطر تبلیغ دروغ میگید 

متاسفانه یه عده ام باور میکنن.

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)                                         

من با دکتر سعید شمس عمل اسلیو انجام دادم 

الان هم بعد از 2 سال شرایط بدنیم خوبه و کاهش وزن خوبی هم داشتم

ورزش و تغذیه و خورد و خوراکم هم دیگه بعد از 2 سال مشکلی نداره.

www.drsaeedshams.com

کاملا مشخصه ک یسریا میان به اسم بیمار تو سایت میچرخن ک  ک دکتر خودشونو تبلیغ کنن. و واقعا خنده ...

نیاز به تبلیغ و دروغ گفتن نیست لان کافیه نظرات بیمارای هر پزشکی رو از خودشون بپرسید و تو اینستاگرام همون پزشک

دیگه همه چی مشخص میشه که کی راست گفته کی درست گفته

من خود از طریق اینستاگرام با دکتر شمس آشنا شدم 

استارتر عمل کردی؟ بیا بهمون از تجربه ت بگو

لایک کن که بخونم

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
معده نهایت ۲۰ درصد بعد عمل گشاد میشه و دیگه مثل آدم معمولی نمیشه معده ش اونم تازه اگر طرف زیاد بخوره ...

منم خیلی دلم میخاد عمل کنم ولی چندنفری گفتن اگه بعدش تغذیه رو رعایت نکنی سه برابر قبلت میشی