2777
2789
عنوان

اسلیو معده

| مشاهده متن کامل بحث + 34065 بازدید | 77 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکتر محسن میر حسینی رو هم سرچ کنید ایشون هم جزو جراح های برتر و متخصص جراحی اسلیو و بای پس معده و جراحی های چاقی در تهران هستن
من یکی از آشناهام چن سال پیش باهاشون عمل اسلیو انجام داد خیلی عالی شده

شماره تماسشون : 09384609212

www.fitteb.com

اخه عزیزم تا اسم عمل میاد همه میگن تنبلی رو بذار کنار کم بخور ورزش کن.خب من خودم واقعا ارادشو ندارم ...

دقیقا من خیلی راه ها رفتم‌ لاغر هم شدم ولی دوباره برگشت نمیتونم تااخرعمرم رژیم باشم تصمیم دارم اسلیو کنم و مطمعن هسنم به تصمیمم

عزیزم بزار من بگم که بیشترین ضربرو از عمل خوردم حدود ۴سال پیش بود رفتم تو آلمان عمل کردم البته یکی از دوستام اونجا بهم معرفی کرده بود دکتررو کارشونم خوب بود تا حدود ۴ماه بعد از عمل داشتم وزن کم میکردم ولی بعدش کم کم دیدم  وزنم بر میگرده از اونجا بود که تا مرز افسردگی و طلاق از شوهرمم کشید کارم ولی تو اینستا با یه دکتری به نام آقای امامی آشنا شدم که خداروشکر تونستم با کمک ایشون وتیم خوبش وزنمو کم کنم وتا الان دیگه وزنم بر نگشته @emamydietاینم پیجشه دیگه من وظیفمه خودم دونستم که بابت قدردانی ازشون ایشونو به شما هم معرفی کنم ایشالا که استفاده کنی ونتیجه بگیری 🙏🏼 اگر بگی از طرف خانم خان محمدی هستی هم بیشتر هواتو داره چون تقریبا تا الان چنتا از فامیلامون بهش معرفی کردم این اواخر دوستم از آمریکا که خداروشکر آقای دکتر مارو روسفید کرد پیش دوست خارجیمون

عزیزم بزار من بگم که بیشترین ضربرو از عمل خوردم حدود ۴سال پیش بود رفتم تو آلمان عمل کردم البته یکی از دوستام اونجا بهم معرفی کرده بود دکتررو کارشونم خوب بود تا حدود ۴ماه بعد از عمل داشتم وزن کم میکردم ولی بعدش کم کم دیدم وزنم بر میگرده از اونجا بود که تا مرز افسردگی و طلاق از شوهرمم کشید کارم ولی تو اینستا با یه دکتری به نام آقای امامی آشنا شدم که خداروشکر تونستم با کمک ایشون وتیم خوبش وزنمو کم کنم وتا الان دیگه وزنم بر نگشته @emamydietاینم پیجشه دیگه من وظیفمه خودم دونستم که بابت قدردانی ازشون ایشونو به شما هم معرفی کنم ایشالا که استفاده کنی ونتیجه بگیری 🙏🏼 اگر بگی از طرف خانم خان محمدی هستی هم بیشتر هواتو داره چون تقریبا تا الان چنتا از فامیلامون بهش معرفی کردم این اواخر دوستم از آمریکا که خداروشکر آقای دکتر مارو روسفید کرد پیش دوست خارجیمون

مرسی عزیزم😍ولی در کل بنظرم مطب چند تا دکتر برو بشین مریضاشونو ازنزدیک ببین و بپرس راضی بودن یان.و ا ...

سلام.من برای دخترم که ۱۶ سالشه می خواستم عمل اسلیو رو انجام بدم.وزنش ۱۱۰ هست و قدش ۱۷۲ .

نمیدونم اصلا میشه توی این سن این عمل رو انجام داد.براش خطری نداره؟ 

عزیزم من ک خودم عمل نکردم اما بخش جراحی که بودم اصفهان چند تا از کارای دکتر محمودیه رو دیدم که خب را ...

عزیزم دکتر محمودیه  کدوم بیمارستان عمل میکنن 

جراحی  را میشناسی خوب باشه و تو بیمارستان تامین اجتماعی عمل کنه ؟برا کسی میخوام گه بیمه عملش را تایید کرده

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏