2777
2789
عنوان

اسلیو معده

| مشاهده متن کامل بحث + 34065 بازدید | 77 پست
ولی خیلی از دکترا بخاطر پول کسایی که خیلی اضافه وزن زیادیم ندارنو عمل میکنن

اون دیگه  وجدان خودشونه اما خب برا کسی که عمل لازمه واقعا عمل خوبیه گاستریک بندینگ و اینا یه کم عوارض داره اماRYGBخیلی کم عارضس!یعنی عوارضش با دارو قابل کنترله .یه هپارینه که تو همون بیمارستان و اینا میدن یه اورسوبیله که ۶ماه میخورن و تموم .ولی طرف یه عمر از عوارض چاقی راحت میشه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ولی خب گمونم تو طولانی مدت باید از نظر مواد مغذی مراقب باشی چون بالاخره دریافت مواد غذایی کم میشه احتمالا مکمل و اینا باید مصرف بشه.

ولی خب اون موردایی که من دیدم خیلی خوب وزن کم کرده بودن

برای همین تاکید کردم کسایی که عملو انجام دادن ترجبیاتشونو بگن.

ببخشید واقعا نمیخواستم مخالفت کنم با این عمل یعنی درواقع خیلی هم موافقم برا کسی که نیاز داره ایشون سوال پرسیدن منم هرچی بلد بودم دقیق بهشون گفتم.من عمل نکردم ولی افرادی که عمل کردن خیلی دیدم و حتی افرادی که اومدن برا عمل حالا دکتر قبول کردن یا نکردن شرایطشونو دیدم.برا شما هم ارزوی موفقیت دارم😘

بای پس واسه کسایی که اصافه وزن خیلی بالایی دارن بهتره.چون تو این عمل قسمتی از روده رو بر میدارن واسه ...

اینکه بای پس بهتره یا اسلیو بین دکترای مختلف نظراتمتفاوته...شما با یه پزشک مورد اعتماد مشورت کن بخواه مزایا و مایب هرکدومو بگن و خودت با توجه به شرایط خودت انتخاب کن.من کسیو دیدم که بالن معده گذاشته و خیلی راضی بوده چون خودش اگاهانه انتخاب کرده

بالنو وقتی برداری دوباره چاق میشی

اره!بیشتر هم برا همون بی ام آی ۳۰ تا ۳۵ میذارن 

یا برا بی ام آی بالای ۶۰ که ی کم لاغر بشن بعد عمل کنن.

ولی میدونی بعد از یه مدت که بالن تو معده هست واقعا اشتها کم میشه چون ذائقه عوض میشه عادت میکنن به کمتر خوردن 

ولی خب گذاشتنش خیلی راحته بدون عمل و بیهوشی

اره عزیزم چنتا سوراخ کوچیک تو شکم فقط

مرسی عزیزم😍ولی در کل بنظرم مطب چند تا دکتر برو بشین مریضاشونو ازنزدیک ببین و بپرس راضی بودن یان.و از خود دکترا بخواه مثلا بهت بگن چه عملی انجام بدی بهتره واینا.از رو حرف یه دکتر و حرفای سایتا نتیجه نگیر.دعا میکنم که عمل خوبی داشته باشی