2777
2789
عنوان

اسلیو معده

| مشاهده متن کامل بحث + 33926 بازدید | 77 پست
لطف میکنی عزیزم اولین سوالم در مورد عوارضشه. آیا ثابت شده که عوارض خطرناکی نداره؟ بعد دوره نقاهتش ...

در مورد دوران نقاهتش حقیقتا اطلاع ندارم ولی خب فکرکنم وقتی خود ادم متوجه میشه که الان نمیتونه فعالیت کنه ولی معمولا از همون روزای اول بعد از هرعملی راه رفتن اروم برا جلوگیری از چسبندگی و انسداد توصیه میشه 

درمورد رژیم کلا قبل از اینکه شما بخوای عمل کنی هرچقدم BMI بالا داشته باشی دکتر ۶ ماه بهت رژیم کم کالری میده یا حدود ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ کیلو کالری روزانه برا خانوما تو این دوره احتمالا orlistat هم براتون تجویز میشه(استاد ما تنها دارویی که قبول داشت برا لاغری همین بود)بعد اگر دکتر همچنان حس کرد شما نیاز به عمل داری

لطف میکنی عزیزم اولین سوالم در مورد عوارضشه. آیا ثابت شده که عوارض خطرناکی نداره؟ بعد دوره نقاهتش ...

خب اگر دکتر بعد رژیم تشخیص داد رژیم فایده نداشته و شما باید عمل بشی همچنان گاهی رژیم کم چربی رو تا مدتی بعد عمل توصیه میکنن برا اینکه چربی کبد نره بالا و اون خطرات عمل کم بشه.

دیگه اینکه بعد عمل شما یک تا یکسال نیم نباید باردار بشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و اینکه هرکدوم از عملا یه سری معایب و مزایای خاص خودشونو دارن مثلا گاستریک بندینگ ممکنه گشادی مری بده .دکتر محمودیه RYBG رو از همه ی انواع این عملا کم عارضه تر میدونستن و بای پس روده رو اصلا قبول نداشتن 

و اینکه بعد عمل خب طبیعتا اول مایعات فقط مصرف میکنی و بعد کم کم رژیم معمولی 

درمورد برش هم راستش من برشارو ندیدم اما این دوره اکثرا عملا لاپاروسکوپیه چند تا برش خیلییییی کوچولو داره دیگه برش بزرگ نمیزنن مگر تحت شرایط خاصی که طرف نتونه لاپاروسکوپی بشه.شما میخوای عمل کنی؟مطمئنی وزنتون تو محدوده عمل هست؟

راستش برا خودم نمی‌خوام  برا همسرم می‌خوام اضافه وزن داره بی ام آی فکر میکنم بالای سی و زیر ۳۵ ...

قد و  وزنشونو میدونید عزیزم؟🤔والا استاد ما زیر ۳۵ اصلا عمل نمیکرد.بین ۳۵ تا ۴۰ رو درحالتیکه عوارض داشت عمل میکرد ولی بالای ۴۰ رو راحت عمل میکرد

رایانا جان اگه همسرتون بی ام ایش ۳۵ه پس خیلی اضافه وزن نداره با عمل اسلیو میتونن تا ۸۰ درصد اضافه وزنشونو از بین ببرن 

طبق تحقیقاتم بهترین دکترا تو این زمینه دکتر خلج دکتر طولابی دکتر پازوکی و دکتر فرهمند هستند

عمل خیلی سختی نیست خیلیا گفتن که از روز سوم چهارم حتی سرکار یا دانشگاه رفتن.

بعد عمل هر دکتری دستور غذایی خودشو میده 

اما معمولا دوهفته ی اول فقط باید مایعات مصرف کنید مثل اب اب میوه اب مرغ دوهفته ی دوم پوره و بعد از اون غذاهای معمولی ولی در حد ۲ قاشق یا ۳ قاشق

اصلا نگران گرسنگی هم نباشید چون حجم زیادی از معده رو بر میدارن و اصلا احساس گرسنگی نمیکنید وفقط ممکنه هوس کنید ولی وقتی بیشتر از ۳ قاشق بخورید میارید بالا چون معده گنجایش نداره و عادت میکنید خیلیا گفتن کلا ذائقشونم بعد از عمل عوض شده و میل ب خوردن بعضی چیزا ک قبل از عمل دوس داشتن از بین رفته.اما این واسه همه یکسان نیست هر بدنی با بدن دیگه متفاوته.

من نظرات همه اونایی ک عمل کردنو پرسیدم تقریبا همه از اسلیو راضی بودن.میتونید تو همین نی نی سایت سرچ کنید اسلیو معده نطرات کسایی که عمل کردنو بخونید.همینطور کامنتای پیج دکتر عنبرا و در اخر خودتون تصمیم بگیرید.

منم میخوام عمل کنم ولی بین این ۴ تا دکتر موندم کدومو انتخاب کنم

رایانا جان اگه همسرتون بی ام ایش ۳۵ه پس خیلی اضافه وزن نداره با عمل اسلیو میتونن تا ۸۰ درصد اضافه وز ...

اره ۳۵ رو عمل میکنن چون که ایشون میگن مشکل ستون فقرات دارن خیلی هم نتیجه خوبی میده درست میگین اما ایشون میگن شوهرشون زیر ۳۵ عه.زیر ۳۵ عمل نمیکنن.اره عزیزم منم که گفتم اونایی که اسلیو معده میکنن از اسلیو خیلی راضی ان .ولی اسلیو روده خوب نیس

رایانا جان اگه همسرتون بی ام ایش ۳۵ه پس خیلی اضافه وزن نداره با عمل اسلیو میتونن تا ۸۰ درصد اضافه وز ...

اگر بی ام آی بالا ۳۵ عه مخصوصا بالا ۴۰منم خیلی توصیه میکنم چون اصلا مریضا بعضیاشون انقد راضی ان ک میگن حس میکنن دوباره متولد شدن.این دکترایی که شما گفتیدو نمیشناسم اما اصفهان دکتر محمودیه کارش عالیه.این رژیم و ایناهم که گفتم نگفتم که عمل نکن عزیزم کلا روند همینه اول ارجاع میدن متخصص تغذیه و...ولی بالای ۹۰ درصد اخرش مجبور میشن عمل کنن.ایشالا یه دکتر خوب پیدا کنی و عمل خوبی داشته باشی😍  

بای پس واسه کسایی که اصافه وزن خیلی بالایی دارن بهتره.چون تو این عمل قسمتی از روده رو بر میدارن واسه همین مواد غذایی جذب بدن نمیشه و سرعت کاهش وزن بیشتر از اسلیو معدس و تا اخر عمر باید ویتامین مصرف کنن.واسه همین میگن اسلیو بهتره .ولی در کل هرکس این عملو انجام داده راضیه بازم میگم همش بستگی به دکتر داره ب کامنتایی که تو اینترنت میبینید اکتفا نکنید خودتون برید مطب دکترا ،مراجعینشونو از نزدیک ببینید ازشون سوالاتتونو بپرسید ک با خیال راحت این عملو انجام بدید.اینم بدونید که هیچ عملی بدون عوارض نیست ولی قطعا عوارض چاقی به مراتب بیشتره