اگه زنی از لحاظ عاطفی و جنسیو مالی از سمت شوهرش ساپورت نشه و بارها و بارها ب شوهرش خواسته هاشو بگه ولی شوهرش اعتنا نکنه باید چیکار کنه ؟در ضمن شوهر هم طلاقش نمیده ...اگه بره خیانت کنه ک مقصر میشه و کار اشتباهی هست ولی خب با شوهر باید چیکار کنه ک نه تلاشی واسه بهتر شدن زندگی میکنه نه طلاق میده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودش میگه دوسم داره ولی این کلمه رو فقط وقتی منو تو تصمیممم برای طلاق مصمم میبینه میگه تو طول زندگی اصن نمیگه ۹ ساله ازدواج کردم یبار بهم نگفته خوشگل شدی یا چقد خوشگلی در صورتی ک از دید بقیه خوشگلم ..این چ جور دوس داشتنیه ک بیرون میرم ده بار زنگ میزنه خونه هستم زنگ میزنه کی اونجاست صدای کی بود ..اگه گوشیمو جواب ندم میگه رفتی گوه خوری ...دیگه خسته شدم واقعا
خیلی سخته 😔😔😔منم بهش میگم چرا همش سراغشو میگیری ما بچه داریم و اونم متاهله دیگه ،انکار میکنه دروغ ...
من مثلا بخشیدم ولی همیشه با هر حرکتی یادش میفتم حتی تو رابطمون اگه کاری بکنه ک تا حالا نکرده با خودم میگم حتما با اون زنه بوده اینجوری میکرده ..در صورتی ک بعد از فهمیدن خیانتشم کارایی میکرد ک معلوم بود میره پیش زنه ..خیلی سخته واقعا درکت میکنم عزیزم 😔😔
خیلی سخته بدونی تودل و فکر شریک زندگیت بجای تو یکی دیگست ،اونوقته که احساس حقارت میکنی 😔😔😔😔
شما باز بچه داری و بخاطر بچت باید تحمل کنی ولی من بچه ندارم ..خیلی سخته واقعا ..وقتی خیانت میاد وسط فقط باید جداشد اشتباه کردم ک بخشیدم ...ایشاا... شوهرت سرش ب سنگ بخوره و برگرده ب زن و زندگیش برات ارزوی ارامش میکنم دوستم