2777
2789
عنوان

ینی با لتروزل باردار میشم؟

128 بازدید | 27 پست

بچه ها من پلی کیستیک هسم ماه پیش  با کلومیفن یه تخمک آزاد شده داشتم  این ماه دکتر بهم لتروزل داد و گفت از روز ۹ تا ۱۶ سیکل  رابطه داشته باشم  ینی  ممکنه این ماه باردار بشم !؟ینی  چون ماه پیش  تخمک آزاد شده داشتم این ماه هم داشتم؟!

ینی بعد ۱۶ مهم نیس دیگ رابطه داشته باشیم یجایی  دیدم نوشته بود اونایی  ک سیکلشون ۳۵ یا ۳۲ روزه س  روز  ۲۱ ام پریودی  رابطه بگیرن 

هر ماه  من نزدیک پریودی  ک میشم استرس  میگیرم ک باردار هسم یا نه 😔😢☹

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره به سیکلته تو رابطه تو داشته باش.سیکلت چن روزست

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

من انقدر خوردم این داروها رو نشد،،،،،، بیا تاپیک معجزه باردار شدنمو بخون عزیزم توضیح دادم خیلی بدردت میخوره 

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
من اونجا تگ کن دمت جیز بیام بخونم 🌹🌹

سرچ کردم پیدات نکرد عزیزم،، داخل تاپیکمه بخون

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
اره به سیکلته تو رابطه تو داشته باش.سیکلت چن روزست

بین سی  تا ۳۵ روزه س

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین
بدون دارو پری میشی؟لترو جواب نداد ک کلومیفن خوردی؟

کلا یکساله دکتر فقط داره همین کلو میفن و لتروزل بهم میده اره بدون دارو پریود میشم 

سرچ کردم پیدات نکرد عزیزم،، داخل تاپیکمه بخون

باشه عزیزم الان میام 

انشالله میشی منم ۳ماه لترزول خوردم بعدم کلا مرتب اقدام داشته باش کلا جلوگیری نکن هروقت نزدیکی داشتی روزای تخمک گذاریت حتما داشته باش استرسم خودش سمه جلوگیری میکنه از بارداری اصن نداشته باش توکل بخدا

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگهمیدارت❤
انشالله باردار میشی منم دو دوره لتروزول خوردم دوره دوم باردار شدم

خوشبحالتون مرسی  عزیزم منم دعا کنید 

انشالله میشی منم ۳ماه لترزول خوردم بعدم کلا مرتب اقدام داشته باش کلا جلوگیری نکن هروقت نزدیکی داشتی ...

اره روزایی ک دکتر گفته رو نزدیک داریم گفت قبل  و بعدش  مهم نیس  داشته باشین ،،،دارم سعیمو میکنم استرس  ازم دور شه فداتتتتتتتت  شممممم