2777
2789
عنوان

خانما بسه دیگ

133 بازدید | 14 پست

دیگه راجبه رومینا اشرفی تاپیک‌نزنید تو تاپیکاتون فقط قضاوت میشه و یه عده پشت مرده بد حرف میزنن اون دستش از دنیا کوتاهه گناه داره از دیروز کل تاپیکا شده در مورد رومینا اشرفی تازه نی نی یار تاکید کرده ک تاپیک زدن درموردش ممنوعه منم اگه تاپیک زدم فقط بخاطر این بود ک عاجزانه ازتون بخوام تمومش کنید این قضاوتای نابه جارو

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

شدید باهات موافقم

ادم تا کفش کسیو نپوشیده نباید درمورد راه رفتنش قضاوت کنه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شدید باهات موافقم ادم تا کفش کسیو نپوشیده نباید درمورد راه رفتنش قضاوت کنه

درسته هیچ کدوم از ما تو شرایط اون نبودیم قضاوتای نا به جای ما هم زندگیمونو نابود میکنه زمین بدجور گرده

حقیقت پیش خداس

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

کلا دوست دارید زندگیتون حول محور خانواده شوهر و حرفای خاله زنکی بچرخه!یه فاجعه تو کشور علیه همجنس خودتون به خاطر طرز فکر غلط جامعه اتفاق افتاده بقیه هم دارن راجع بهش صحبت میکنن حالا اونیکه قضاوت میکنه سر خودش میاد گناهی واسهاون خدابیامرز نوشته نمیشه!شمایی که دوست دارید این قضیه فراموش بشه و کسی راجع بهش حرف نزنه فرق چندانی با اونا ندارید 

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
کلا دوست دارید زندگیتون حول محور خانواده شوهر و حرفای خاله زنکی بچرخه!یه فاجعه تو کشور علیه همجنس خو ...

اول ازاینکه منم موافق حرفای خاله زنکی نیستم و اگه تاپیکامو ببینی تاحالا راجبه ابن چرت پرتا تاپیک ن زدم ن تو اینجور تاپیکا شرکت کردم متنفرم از این خاله زنک بازیا دوم منم موافق این اتفاقی ک برای همجنسم افتاده نیستم اتفاقا بیشتر از شما ناراحتم فقط ناراحتیمو اینجا جار نزدم دویت ندارم ک فراموش بشه اتفاقا دوست دارم به گوش همه  برسه تا نسل اینجور مردا زده بشه تا همجنسام اسیب نبینن منو با اون ادما یکی نکن ک واقعا ناراحت میشم بی انصافی نیست؟ بنظرت من ک تا حالا سعی کردم ن دل بشکنم ن قضاوت الکی بکنمو با اون ادمایی ک مثل داعش سر بریدنو افتخار میدونن یکی کنی؟ واقعا اشکم دراومد از مقایست دلم شکست 

کلا دوست دارید زندگیتون حول محور خانواده شوهر و حرفای خاله زنکی بچرخه!یه فاجعه تو کشور علیه همجنس خو ...

توی صفحه اول تمام کانال های خبری و صفحه گوگل همه هست 

فک نکنم کسی این قضیه رو ندونه 

اینجا برای زدن تاپیک های اینجوری مناسب نیست کلی هم زن باردار هست

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

از وقتی این اتفاق افتاده

و تاپیک زدن در موردش ...خیلی از زن ها ترسیدم

مگه میشه یه زن انقدر بی رحم باشد

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
از وقتی این اتفاق افتاده و تاپیک زدن در موردش ...خیلی از زن ها ترسیدم مگه میشه یه زن انقدر بی رحم ...

میشه دیگ؟ اخه تو بگو حرف من بده؟ میگم راجبش تاپیک نزنید تا دختر بیچاره رو قضاوت نکن به من میگن تو هم شبیه اونا هستی 

میشه دیگ؟ اخه تو بگو حرف من بده؟ میگم راجبش تاپیک نزنید تا دختر بیچاره رو قضاوت نکن به من میگن تو هم ...

حق داری 

چقدر حرف ک لایق حودشون بود رو گفتن 

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
حق داری  چقدر حرف ک لایق حودشون بود رو گفتن

اره درسته اینجا محیط عجیبیه یه عده با حرف زدن درموردش مثلا میخوان فرهنگ سازی کنن ولی فرهنگ سازی باید تو محیط واقعی و بزرگ جامعه انجام بشه ن تو محیط مجازی و کوچیکینی نی سایت ک خیلیا فقط بخاطر مشکلاتشون و درددل کردنشون اینجا هستن