دیگه راجبه رومینا اشرفی تاپیکنزنید تو تاپیکاتون فقط قضاوت میشه و یه عده پشت مرده بد حرف میزنن اون دستش از دنیا کوتاهه گناه داره از دیروز کل تاپیکا شده در مورد رومینا اشرفی تازه نی نی یار تاکید کرده ک تاپیک زدن درموردش ممنوعه منم اگه تاپیک زدم فقط بخاطر این بود ک عاجزانه ازتون بخوام تمومش کنید این قضاوتای نابه جارو
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
کلا دوست دارید زندگیتون حول محور خانواده شوهر و حرفای خاله زنکی بچرخه!یه فاجعه تو کشور علیه همجنس خودتون به خاطر طرز فکر غلط جامعه اتفاق افتاده بقیه هم دارن راجع بهش صحبت میکنن حالا اونیکه قضاوت میکنه سر خودش میاد گناهی واسهاون خدابیامرز نوشته نمیشه!شمایی که دوست دارید این قضیه فراموش بشه و کسی راجع بهش حرف نزنه فرق چندانی با اونا ندارید
کلا دوست دارید زندگیتون حول محور خانواده شوهر و حرفای خاله زنکی بچرخه!یه فاجعه تو کشور علیه همجنس خو ...
اول ازاینکه منم موافق حرفای خاله زنکی نیستم و اگه تاپیکامو ببینی تاحالا راجبه ابن چرت پرتا تاپیک ن زدم ن تو اینجور تاپیکا شرکت کردم متنفرم از این خاله زنک بازیا دوم منم موافق این اتفاقی ک برای همجنسم افتاده نیستم اتفاقا بیشتر از شما ناراحتم فقط ناراحتیمو اینجا جار نزدم دویت ندارم ک فراموش بشه اتفاقا دوست دارم به گوش همه برسه تا نسل اینجور مردا زده بشه تا همجنسام اسیب نبینن منو با اون ادما یکی نکن ک واقعا ناراحت میشم بی انصافی نیست؟ بنظرت من ک تا حالا سعی کردم ن دل بشکنم ن قضاوت الکی بکنمو با اون ادمایی ک مثل داعش سر بریدنو افتخار میدونن یکی کنی؟ واقعا اشکم دراومد از مقایست دلم شکست
اره درسته اینجا محیط عجیبیه یه عده با حرف زدن درموردش مثلا میخوان فرهنگ سازی کنن ولی فرهنگ سازی باید تو محیط واقعی و بزرگ جامعه انجام بشه ن تو محیط مجازی و کوچیکینی نی سایت ک خیلیا فقط بخاطر مشکلاتشون و درددل کردنشون اینجا هستن