اره دقیقا منم کلینیک ماهورا انجام دادم خیلی راضیم خیلی خوبه واثعا تجربه خیلی خوبی بود.
ااا منم پارسال رفتم اونجا لبامو تزریق کردم خیلی راضیم دکتری که توی کلینیکه ماهورا برای من تزریق انجام داد خیلی خوب بود هم کیفیت ژلش خوب بود هم نسبت به بقیه جاها قیمت مناسبتری داره من دوباره برای ترمیم میرم پیش خودشون
برای تزریق ژل باید جای خوب بریم به خاطر اینکه اولین موادی که استفاده میکنند باید خیلی مرغوب باشه که ماندگاری خوبی داشته باشه و جنسش تضمین شده باشه وگرنه اگر جاهای غیر معتبر بری ممکنه که بعد از تزریق کل ژل جذب پوست بشه من کلینیک ماهورا رو توصیه می کنم چون خیلی مطمئن هستند و موادی که استفاده می کنن درجه یک هست
به نظره تزریق ژل به هر جایی که باشه باید پیش یه دکتره خوب انجام بشه من خودم پارسال پیش دکتر امیر حسین پور یوسفی لبامو ژل زدم خیلی راضیم واقعا خیلی طبیعی شده
من هم برای لبم ژل زدم هم زاویه فک واقعا راضیم و طبیعی شده، انقد طبیعی شد که هیچکی نفهمید ، فقط اگر میخوای ژل بزنی خیلی دقت کن پیش کی میری بعدشم مطمین باش که عالی میشه! من خودم سپینود رفتم سمت دزاشیبه به نظرم جای خوبیه فقط خیلی به من دور بود.
توجه کنید که اگه صورت خیلی لاغر دارن ژل نزنن چربی مناسب تره چون مقدار سی سی زیادی ژل ل ...
چربی رو حتما جای خوب بزنین که امکانات خوبی برای اتاق عمل داشته باشن، مامانم که کلینیک سپینود تزریق چربی کرد صورتش واقعا طبیعی جوون شد، من جاهای دیگه دیدم صورت مث توپ گرد میشه!!!
من ۶ ماه پیش زاویه صورت انجام دادم و واقعا خوب شده از نظر خودم و دورووریام ،خوبیش اینه ک زیاد از حالت طبیعی خارج نشده ،کلینیک سپینود کارشون عالیه ،متخصصشونم خیلی مهربون و خوش برخورد بود