2777
2789
عنوان

کمککککککک

140 بازدید | 12 پست

پسرم از یه ماه قبل ۴ سالگی خوابش وحشتناااااااک بد شده قبلشم خوب نمی خوابید ولی الان داره شکنجم می کنه همش بیدار میشه هی آب می خوام دستشویی برم بعدشم یهو زمانی که نباید کلاااااا بیدار میشهههههه خسته شدم دارم سکته می کنم از بدخوابی و اضطراب و استراحت درست نداشتن کسیم نیست کمکم کنه هیچ کس دستمو نمی گیره چرا این جوری می کنه دارم دیوونه میشم

جاش گرمه خوابش نمیبره

سعی کن بعدظهر نذاری بخوابه خودت کمی بخواب واسش اسباب بازی و خوراکی بزار

حموم ببرش

خستش کن بازی کنه هلاک شه بعد ببین شب چطور میخابه

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاش گرمه خوابش نمیبرهسعی کن بعدظهر نذاری بخوابه خودت کمی بخواب واسش اسباب بازی و خوراکی بزارحموم ببر ...

نه بابا این همه اینارو انجام میده اصلا دارم دیوونه میشم

دختر منم دقیقاً اینجوری بود وسط خواب تا صبح نق میزد یعنی تا صبح یه کله اینجوری بود جایی هم میرفتم بمونم بازم همین بود ولی بعد یک سال کامل درست شد خداروشکر الان فقط هروقت تشنه میشه بیدار میشه خودش آب میخوره دوباره میخوابه

خدایا کربلا رو میخوام من رو برسون به امام حسین جانم (دوستان هرکی امضام رو خوند برام صلوات بفرسته ممنونم 💚💚