2777
2789
عنوان

از رفتار مادرشوهرم هنگ کردم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3867 بازدید | 187 پست

شاید خوشمزه درست کردی... 

منم هر وقت قیمه درست میکنم هیچی نمیمونه،پدرشوهرم و شوهرم و خودم خیلی دوست داریم... 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حتما غذاتون خیلی خوشمزه وعالی بوده و خیلی خوشش اومده یکم مثبت فکرکنید 😍😊

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

مثبت فکر کن از دستپختت خوششون اومده.اصلا هم به کسی نگو شاید وضعشون خوب نیست 

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
شاید گرسنه اش بود  شما به من بگو غذات کم نیومد ؟ استرس گرفتم

نه من همیشه زیاد غذا درست میکنم چون میدونم اینا میان خونمون برای یک ماهشون غذا ذخیره کنن

😃 خدا را شکر تو این شرایط و این همه سختی یکی از نعمتهای خدا هست که شامل حال همه بنده هاش میشه...مرگ را میگم تو این دوره نعمته!
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز