2789
عنوان

مادرم ....

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 32 پست
مادرت پیشه خودت باشه بهتره مگه داداشت چکار میکنه غیر یه سر زدن نه غذایی نه خمومی نه نظافت حالا دید ب ...

میگه اصلا شاید هیچ وقت نتونم بیام الان فروش خونه خرید خونه جدید اسباب کشی و...همه باخودمه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بنطر من بیارش حتما نزدیک خودت 

البته ویلایی کوچیک جدا بخرید براشون ، چون خانم های مسن از اپارتمان بیزارند ، مطمعن باش خونش شهر شما باشه ، برادراتونم تند تند میان جهت تفریح 

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه بردارت دوس داره بمونه کنارشون یه خونه سمت اونا بگیرید  چون دست تنها هم هست نیاز داره یکی ک ...

برادرم نمیتونه اگر یک شب مادرم احتیاج داشت پیشش بمونه....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خودش نگفته چی دوست داره؟؟؟دلش ب کدوم بیشتره

بیاد پیش من میگه از اون شهر خسته است از فامیلهای شوهرش که با عروسهاش ریختن روهم و دایم داستان درست میکنن و...

برادرم نمیتونه اگر یک شب مادرم احتیاج داشت پیشش بمونه....

وقتی نمیتونه پس توافقی بیاد پیش شما  حداقل شما مادرته نیتونی با اجازه همسرت کلی بهش برسی و در ضمن دخترشم هستی از جون دل مایه میزاری 

ممکنه زن داداشت یه مدت بتونه کنار بیاد و خسته بشه 

#همسرم💑... #پادشاهِ قلبمه❤... #دلیلِ بودنمهِ😗... #همه وجودمهِ😘... #دلیلِ تپش قلبمهِ❤... 
بیاد پیش من میگه از اون شهر خسته است از فامیلهای شوهرش که با عروسهاش ریختن روهم و دایم داستان درست م ...

پس حتما بیارش ولی خونه ویلایی کوچیک بگیر دلشم نگیره

بنطر من بیارش حتما نزدیک خودت  البته ویلایی کوچیک جدا بخرید براشون ، چون خانم های مسن از اپ ...

اینجا قیمت بالاست ویلایی خیلی گرونه و می‌ترسه داخل ویلایی باید حتما آپارتمان بگیرم واسش 

وقتی نمیتونه پس توافقی بیاد پیش شما  حداقل شما مادرته نیتونی با اجازه همسرت کلی بهش برسی و در ض ...

زن داداشم کلا حتی واسه مراسم پدرم نیومد و ازش انتظاری ندارم دختر مردمه 

اینجا قیمت بالاست ویلایی خیلی گرونه و می‌ترسه داخل ویلایی باید حتما آپارتمان بگیرم واسش 

کدوم شهرید؟؟؟؟

ویلایی بخر با سرویس جدا ، جفتتون زندگی کنید

مادر منم بهم وابستس ، خیلی دوست داشتم ی ویلایی میگرفتم با مامانم یجا زندگی میکردم ، دو طبقه جدا

خب پس دیگه فکری نمی مونه شما چندسالته؟

من ۳۵ ساله هستم 

کدوم شهرید؟؟؟؟ ویلایی بخر با سرویس جدا ، جفتتون زندگی کنید مادر منم بهم وابستس ، خیلی دوست د ...

من کرج هستم محله ما خونه ویلایی حداقل حداقل ۱۵ میلیارد هست اونم چهل سال ساخت 

من کرج هستم محله ما خونه ویلایی حداقل حداقل ۱۵ میلیارد هست اونم چهل سال ساخت 

اوه چ خبرهههههه 

چند متری؟؟؟

تهرانم  ویلایی ۸۰ متری دو طبقه مجزا داره میده ۱ میلیارد و هشتصد

اوه چ خبرهههههه  چند متری؟؟؟ تهرانم  ویلایی ۸۰ متری دو طبقه مجزا داره میده ۱ میلیارد و ه ...

خونه های سمت ما حدود ۵۰۰ متری هست 

کار همسرم کرج هست کلا حتی تو یک آپارتمان هم ترجیح میدم نباشیم دوست دارم مادرم مستقل باشه