2789
عنوان

مادرم ....

481 بازدید | 32 پست

مادرم ۷۲ ساله هستن و من تک دختر هستم پدرم رو متاسفانه چند هفته پیش ازدست دادم ساکن خونه ویلایی هستن و تنها حالا قراره خونه فروخته بشه و براشون آپارتمان بگیریم 

من یک شهر دیگه هستم و خانواده مادریم اینجا هستن 

مادرم راضی هست بیاد اینجا و پیش من  و خانواده اش اما دوتابرادر دارم که یکیشون خیلی وابسته مادرم هست و فقط خودش رفت و آمد داره مادرمن خونه اش نمیره فقط میاد سرمیزنه بهش الان هم گفته اگر مادر من بیاد اینجا نمیتونه بیاد حتی سربزنه چون خانمش ناراحت میشه و ممکنه مریض بشه اما مامانم نهایت سه ماه یکبار می‌ره شهر فعلیمون و هتل میگیره و داداشهامو میبینه

شماجای من بودین چکار میکردین؟!مامانم رو بیارم اینجا یا تو شهر فعلی براش خونه بخریم 

اینم بگم شوهرم کاری نداره که بخواد اذیتم کنه برای انجام کارهای مادرم حتی خانواده اش هم میگن بیاد اینجا مادرم کنارم باشه تنها نباشم 

لطفاً راهنماییم کنید.

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هر چی مامانت میگه 

خودش راضیه هزاربارازش پرسیدم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مادرت پیشه خودت باشه بهتره مگه داداشت چکار میکنه غیر یه سر زدن نه غذایی نه خمومی نه نظافت حالا دید به دیر ببینه اتفاقی نمیافته که 

خداجونم فرشته کوچیکمو سپردم دستت انشالله فاطمه س دخترمو تربیت میکنه و من تو اون دنیا شرمنده دخترم نباشم و پاک به دیدنش بیام

اگه بردارت دوس داره بمونه کنارشون یه خونه سمت اونا بگیرید 

چون دست تنها هم هست نیاز داره یکی کاراشو انجام بده اگه نمیتونن 

باهم توافق کنید مادرت بیاد شهر شما هر چن مدت بره پسراشو ببینه یه مدت باهاشون باشه برگرده

هرچی مادرت خودش بگه میتونی همون کارو کنی

#همسرم💑... #پادشاهِ قلبمه❤... #دلیلِ بودنمهِ😗... #همه وجودمهِ😘... #دلیلِ تپش قلبمهِ❤... 
عزیزم واقعا سنی ازش گذشته معلومه برادراتم همیشگی نیستن بهتره نزدیک خودت باشه

برادرهام هم کوچک‌نیستن ۵۴سال و ۵۳ ساله هستن

هیچکی مثل مادر نمیشه من بودم و میتونستمم میاوردمش ور دل خودم..

منم نه سال ازش دور بودم ولی آگاهانه انتخاب کردم میگم داداشم اذیت نشه