2777
2789
عنوان

خمیرجادویی...

3367 بازدید | 18 پست

چقدر میتونم تو یخچال نگهش دارم؟ عصری درست کردم ولی لازمم نشد گذاشتمش تو یخچال

یه وقتی خراب نشه؟ ترش بشه؟؟ بزارمش تو فریزر بهتر نیست؟

تجربه ای اگه دارین ممنون میشم بهم بگین🌹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله بذار فریزر هر وقت خواستی یه ساعت قبل بیاری بیرون میتونی استفادش کنی

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

بزار فریزر هیچیش نمیشه من همیشه زیاد میاد فریزش میکنم بعد هروقت بخوام استفاده میکنم

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
حتما فریز کن بعد در بیاد بذار آفتاب بخوره یا تو فر تو حالت ذوب بذار زود یخش باز میشه 

واقعا فریزمیشه گذاشت برای مهمونام اونروزدرست میکنم میمیرم ازخستگی...توفر چجوری گرم کنم نپزه یوقت

واقعا فریزمیشه گذاشت برای مهمونام اونروزدرست میکنم میمیرم ازخستگی...توفر چجوری گرم کنم نپزه یوقت

آره میشه، من برای پیتزا درست کردم تیکه تیکه جدا میذارم راحت میشه ازش استفاده کرد، تو فر تو حالت ذوب بذار، اینقدر بذار که یخش آب شه بعدش بپیچ دور پتو بذار گرم بشه و مثل روز اول در میاد 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
میشه دستورشو بگین؟

یه ق م خمیرمایه و نصف لیوان شیر ولرم و یک ق م شکر روشو ۶ ۷ دقیقه میپوشونی تا خمیرمایه عمل بیاد

تو این فاصله یک تخم مرغ و یک ق م نمک و ۲۵گرم کره رو هم میزنی و مخلوط خمیرمایه عمل اومده رو بهش اضافه میکنی

حالا اونقدر آرد سفید روش الک میکنی که خمیر به دست نچسبه(حدود سه لیوان آرد میشه) ده دقیقه ورز میدی و یک ساعت و نیم میزاری استراحت کنه(روشو میپوشونی)

میشه دستورشو بگین؟

یه لیوان اب ولرمو با یکم شکر و خمیر مایه مخلوط کن و بعد ب اردت اضافه کن و خمیر درست کن اگه خمیر ب دستت چسبید باز بهش ارد اضافه کن تا جایی ک ب دستت نچسبه بعد اینکه خوب ورز دادی بزار یکساعت تو جای گرم بمونه تا دوبرابر شه خمیرت