2789
عنوان

بیاین😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 29 پست

اوووو برن گمشن بزار فیس کنن الان دیگه تالار ها باز شدن اینا دارن توخونه برات عروسی میگیرن زر هم میزنن... من تاریخ عقدمم خودم مشخص کردم همه چی خودم تعیین کردم

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیتونم به شدت حالت تهوع میگیرم و استفراغ شدید 

منم 

ملورین بخور کمتره اثرش. ضدتهوع تا دوساعت نخور یکم تداخل دارن 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

عزیزم قرص بخور این یبارو ولی از این به بعد محکم باش و به مادرشوهرت اجازه نده اینجوری باهات حرف بزنه خصوصا به پدر مادرت بگو پشتت باشن و نذارن اینجوری باهات حرف بزنه❤

ژ ژ آ🕊

والا منم خودم تاریخ مشخص کردم وقتی رفتیم با شوهرم سالن گرفتم همونجا زنگ زدم به بابام گفتم فلان تاریخه کسی تو فامیل اون شب عروسی نداره شوهرمم دو هفته به عروسی به مادرش اینا گفت عروسیم دو هفته دیگس دیگه زمونه تاریخ تعیین کردن توسط مادرشوهر گذشته

ازهمین اول کاری میختوسفت بکوب والاعمری بایدبله قربان گوباشی دیگه خود دانی بااین شوهرماستت همه واست ب ...

چیکار کنم؟شوهرم ماسته همه جا بده من شدم...بهش گفتم بهش گفتم بگو شب عید غدیر..

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...
چیکار کنم؟شوهرم ماسته همه جا بده من شدم...بهش گفتم بهش گفتم بگو شب عید غدیر..

خودت اختیارزندگیتودست بگیربگومیخوام عروسی تو موقع مبارکی باشه اگه تو هیچی نگی شوهرتم ماست باشه اختیارزندگیت میفته دست خانوادش کاری که دوس داری بکن

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

اگر الان مادرشوهدت توپیده بهت شوهرت چیزی نگفته مطمئن باش پس فردا هم همین آشو همین کاسه س

تا حالا هزار بار همچین جریانی بوده...شوهر من بچه ننس و هزار بار شده لال مونی گرفته...گاهی اوقات پشیمون میشم

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...
تا حالا هزار بار همچین جریانی بوده...شوهر من بچه ننس و هزار بار شده لال مونی گرفته...گاهی اوقات پشیم ...

نمیخام ناراحتت کنم ولی پس فردا زبر یه سقف نمیتونی اینجوری باهاش بسازی. مگر اینکه برات مهم نباشع

شفای بیماران خاصه داداشم که ام اس گرفته صلوات بفرستین لطفا. التماس دعا. 

بنظر من از الان وا بدی رو سرت سوارن باید بفهمن غلط بیجا نکنن فکر نکن هر چی کوتاه بیای اونا حیا میکنن بلکه دریده تر و پرروتر میشن از همین اول به نامزدت بگو بدت اومد لال بود بگو بنظرم آمادگی تشکیل خانواده نداری هنوز بچه ای