2777
2789
عنوان

باجناقا

304 بازدید | 17 پست

هفته دیگه مامانم با خانواده زن بزادرم مبخوان برن شمال شوهرم از وقتی فهمیده میگه  ما هم بریم باهاشون مامانم اصلا بهم نگفته بود بریم امروز که بهش گفتم گفت اتفاقا شوهر خواهرمم یهش گفته اگه برید ما میایم مساله اینجاس باجناقا با هم قهرن و حاضر نیستن جایی که بکیشون هست اون یکی بیاد شوهر منم تازگی خیلی حساس شده چنذ بار شوهر خواهرم میخواست بیاد اینجا ما خونه مامانم بوذیم بهش گفتم برگزدیم حونه اونا میان حساس شده و همش میکه مامانت اینا به اون احترام میزارن و اونو به من ترجیج میدن شوهر من زیاد خونه مامامم میاد شوهر خواهرم کم میاد مبگه من زیاد میام به من اخمیت نمیدن و خلاصه هر چند پقت یه بار این فکرا میاد تو سرش و دعوا مبکنه باهام و‌نمیزاره خونه مامانم برم التن بفهمه مامانم کفته اونا میان میدونم دوباره ناراحت میشه و میخواد ادا در بیاره و دوباره یه بازی جدید به مامامم روم نشد یگم اونا بگو نیان ما بیایم خب اونم دخترشه همون طور که من هستم خیلی گیر کردم نمیدونم چیکار کنم شوهرم بفهمه شوهر خواهرمو مامانم ترجیح داده و یا زبون بی زبونی گفته اونا هم‌ میان ناراحت میشه دویاره بحث جدید باهاش دارم. و میخواد اعصابمو خورد کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من نمیدونم چرا مردا با باجناقاشون مشکل دارن من خودم دو تا خاهر دارم شوهرم همش میگ بدم میا باجناق دار شم در حالی ک خاهر من یکیشون ۶ سالشه یکی ۳ سال .... میگم پس من چجور با جاری میسازم و دم نمیزنم اونوقت تو

من تا حالا ندیدم کسی که از  من بالاتره پشت سرم چیزی بگه !!!!!            گرفتید چیشد؟

نگو که مامانم اونارو گفته بیاین.بگو خودشون خاستن بامامانم اینا برن مسافرت.معلومه حسودی میکنه.بین باجناق ها این چیزا هست

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

خب نمیشه همین مسافرت بشه بهانه ای واسه اشتی باجناقا؟یعنی بیای به مامانت بگی بعد با هم هماهنگ کنید و خلاصه هر دو باجناقو راضی کنید و همگی برید با هم؟(البته کرونا هم هنوز هستااا)

خدایا خواهش میکنم به زودی روزای خوب و شاد بیان و پایدار باشن
وای من نمیدونم چرا مردا با باجناقاشون مشکل دارن من خودم دو تا خاهر دارم شوهرم همش میگ بدم میا باجناق ...

دقیقا زنا با هم بهتر کنار میان تا مردا بخدا پدر منو دراورده سر باجناقش هز چند وقت یه بار سر حساسیتش به یاجناقش دعوا داریم

وای من نمیدونم چرا مردا با باجناقاشون مشکل دارن من خودم دو تا خاهر دارم شوهرم همش میگ بدم میا باجناق ...

واقعا با تشکر از شوهرت😐

خدایا خواهش میکنم به زودی روزای خوب و شاد بیان و پایدار باشن
خب نمیشه همین مسافرت بشه بهانه ای واسه اشتی باجناقا؟یعنی بیای به مامانت بگی بعد با هم هماهنگ کنید و ...

نه دعواشون بدجور بوده کلا با هم روبه رو نشن بهتره هر دوشونم لجباز و‌کینه این هیچ کدوم کوتاه نمیان و کسی حریفشون نیست اشتیشون بده😩

دقیقا زنا با هم بهتر کنار میان تا مردا بخدا پدر منو دراورده سر باجناقش هز چند وقت یه بار سر حساسیتش ...

فقط سعی کنید از شوهر خاهراتون دفاع نکنید خیلیییی بد میشه 

من تا حالا ندیدم کسی که از  من بالاتره پشت سرم چیزی بگه !!!!!            گرفتید چیشد؟
 فقط سعی کنید از شوهر خاهراتون دفاع نکنید خیلیییی بد میشه 

یه بار چنین کاری کزدم هنوز که هموزه فکر میکنه من اونو به شوهرم ترجیح میذم سر این چیزا ببشترم‌حساس شده 

واقعا با تشکر از شوهرت😐

همش میگم تا اونا بخان ازدواج کنن تو پیر شدی هنو میخای لج کنی .... 😑😑😑😑اینم شانس مایه 🙄

یه بار چنین کاری کزدم هنوز که هموزه فکر میکنه من اونو به شوهرم ترجیح میذم سر این چیزا ببشترم‌حساس شد ...

دقیقن بخاطر همین میگم

منم یمدت شوهرم میگفت از فلانی بدم میا من طرفداری میکردم بدتر میشد الان میگم اره بابا چیه داغکنه الان بهتر شده

دقیقا زنا با هم بهتر کنار میان تا مردا بخدا پدر منو دراورده سر باجناقش هز چند وقت یه بار سر حساسیتش ...

نه به نوع مردشه. فکر نکن باجناق داره اینجوری شده. شوهر منکه نداره به داداش و عروسمون گیر میده و مقایسه میکنه مامانت به اونا بیشتر اهمیت میده

بهترین کار همینه که بچه ها گفتن بگو خواهرم به مامانم گفته میان. مامانم دوست داره ماهم بریم ولی چون ما راحت نیستیم اونا هم باشن واسشون بهانه میارم که ما نمیتونیم سفر بریم