بچه ها تو رو خدا اگه چیزی برای بهتر شدن کرونا میدونین بگین من الان چند روزه گلو درد .آبریزش بینی سردرد .گوش درد.خستگی بدن دارم میترسم کرونا باشه میترسم برم دکتر چون خیلی کثیفه میترسم بیشتر باشه از بستگانتون کسی خدایی نکرده گرفته چکار کرده واسه خوب شدنش؟چرا این واکسنو نمیسازن😢
نی نی یار جونم قبل ترکوندن ی ندا بده شاید پشیمون باشم🙃 یک وقتهایی هست مچ خودت رو در حال انجام دادن کاری میگیری که قبلا دیگران رو بابتش قضاوت کرده بودی. خیلی هولناکه، روبه رو شدن با خودت.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...
نی نی یار جونم قبل ترکوندن ی ندا بده شاید پشیمون باشم🙃 یک وقتهایی هست مچ خودت رو در حال انجام دادن کاری میگیری که قبلا دیگران رو بابتش قضاوت کرده بودی. خیلی هولناکه، روبه رو شدن با خودت.
داروی خاصی نیست ولی همون منو خوب کرد ب چندنفر ک گرفته بودنم پیشنهاد کردماونام شکر خدا خوب شدن