2821
2789
عنوان

کرونا

551 بازدید | 17 پست

بچه ها تو رو خدا اگه چیزی برای بهتر شدن کرونا میدونین بگین من الان چند روزه گلو درد .آبریزش بینی سردرد .گوش درد.خستگی بدن دارم میترسم کرونا باشه میترسم برم دکتر چون خیلی کثیفه میترسم بیشتر باشه از بستگانتون کسی خدایی نکرده گرفته چکار کرده واسه خوب شدنش؟چرا این واکسنو نمیسازن😢

قرص کلداکس

نی نی یار جونم قبل ترکوندن ی ندا بده شاید پشیمون باشم🙃           یک وقتهایی هست مچ خودت رو در حال انجام دادن کاری میگیری که قبلا دیگران رو بابتش قضاوت کرده بودی. خیلی هولناکه، روبه رو شدن با خودت.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من دقیقا همینجوری شدم چن شب پیش 

ب اضافه تب و لرز 

لرزمم دو شب شد و سه روز سردرد در حد مرگ 

یعنی کرونا بوده؟!فک‌نکنما؟!

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

ما یه آشنای سن بالا داشتیم ناراحتی قلبیم داشت دخترش با اب سیب و گوشت بلدرچین سرپاش کرد 

چقدزیبا دروغ میگی! به حدی که نفهمیدم ، چیشد که باورت کردم چرا کاراتو بخشیدم؟🙃 .
میشه سرخورد تجویزش کنم میترسم سمت دکتر برم 

اره بابا عالیه واقعا 

نی نی یار جونم قبل ترکوندن ی ندا بده شاید پشیمون باشم🙃           یک وقتهایی هست مچ خودت رو در حال انجام دادن کاری میگیری که قبلا دیگران رو بابتش قضاوت کرده بودی. خیلی هولناکه، روبه رو شدن با خودت.
میشه سرخورد تجویزش کنم میترسم سمت دکتر برم 

داروی خاصی نیست ولی همون منو خوب کرد ب چندنفر ک گرفته بودنم پیشنهاد کردم‌اونام شکر خدا خوب شدن

من دقیقا همینجوری شدم چن شب پیش  ب اضافه تب و لرز  لرزمم دو شب شد و سه روز سردرد در حد م ...

اگه جایی نرفتی نگران نباش من چند وقت پیش رفتم سونو احساس میکنم از اونجا باشه😧