2777
2789

اثر مرکب

خیلی خوب بود،واقع بینانه بود

میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام    عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم  ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم  

وقتی نیچه گریست

مامان و معنای زندگی

کیمیاگر 

اینا تم فلسفی روانشناسی دارن. اگه به این مباحث علاقه داشته باشی خیلی جذابن

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا دوتا ازبهترینهاشو معرفی کنید

من خودم همونا که گفتم رو خیلی دوست داشتم. وقتی نیچه گریست و مامان و معنای زندگی 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
ممنون کیمیاگر رو خونده بودم اما نمیدونم نویسنده ش کی بود یعنی اصلا فکر نمیکردم یالوم باشه

نویسنده کیمیاگر یالوم نبوده. پائولو کوئلیو بوده. کتابای پائولو کوئلیو هم تم فلسفی خوبی داره 👌🏻

ولی کتابای یالوم یکم سلیس تر و روون تر از کتابای کوئیلو هستش و تک روانشناسی اش بیشتر از فلسفیشه 

تو اپلیکیشن کمدا میتونین اگه کتابی رو خوندید و دیگه لازمش ندارید برای فروش بزارید یا کتاب هایی که میخواین و پیدا کنید

توی کمدا بازگردوندن آیتم های مازاد(نو،در حد نو ) به چرخه مصرف، کاهش مصرف گرایی و حفاظت از محیط زیست هست.

اینم لینکش

سلام عزیزم 

برای کتابای مورد نیازتون خوشحال میشم از مجموعه ما دوجلدی کتابتون رو تهیه کنید

با مشاوره رایگان برای انتخاب کتاب مناسبتر با سلیقه شما  

با ارسال رایگان 💯
همینطور پرداخت درب منزل  📍

📷
02154063 📞