2777
2789
عنوان

داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 87 پست
خواهر باشی جونتم برای داداش میدی 😐

پس واسه چی نظرسنجی میکنی؟ 

البته من میگم بفروش کمکش کن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه حادثه ای برای من پیش اومد تمام هزینه هاشو داداشم داد انقدر بهم رسید...همیشه میگه تا من هستم غصه هیچی نخور

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
یه حادثه ای برای من پیش اومد تمام هزینه هاشو داداشم داد انقدر بهم رسید...همیشه میگه تا من هستم غصه ه ...

داداش پشت خواهر هست اینو قبول دارم 😍

میشه یه صلوات مهمونم کنی؟🌹🤲

تو مجردی هر وقت داداشم کاری داشت هر کاری از دستم بر میومد براش انجام دادم. پول بهش قرض دادم بدون اینکه اصلا انتظار داشته باشم بهم پس بده اون هم پس نداد... ولی خیلی بی چشم و رو بود وقتی ازدواج کرد خیلی نامردی کرد ... دلم و شکست ... 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 
من جلوتر از شوهرم هوای خواهر شوهرمو دارم  مخصوصا چون مجرده

آفرین ...آفرین .....🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫برای شما عروس مهربون

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
تو مجردی هر وقت داداشم کاری داشت هر کاری از دستم بر میومد براش انجام دادم. پول بهش قرض دادم بدون این ...

داداشا وقتی زن میگیرن خیلی بد میشن 🤢

میشه یه صلوات مهمونم کنی؟🌹🤲
خدایی اونام خیلی خوبن  حتی یوقتایی بهتر از خانواده خودم

آفرین به خانواده همسرتون ..خوشحالم برات 😍😍😍