2777
2789
عنوان

داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 87 پست
ولی من هیچ وقت این کارو نمیکنم 

خوب عزیزم هر کسی یک دیدگاه داره

متقابلا برادرمم اینه چه بسا بدتر مثل یک کوه

💫طعنه ی خلق وجفای فلک و جور رقیب / همه هیچ اند،اگر یار موافق باشد💫 *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست*

ربطی به گواهینامه داشتن نداره ...من فامیلمون ماشینشو زد به نام بچه ۲ سالش ..بچه ۲ ساله گواهینامه دار ...

بچه دوساله 😧 مگ میشه 🧐 اختیاری نداره دگ اون بچه تا سن ۱۸ سالگی ک 

ولی فکنکنم بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ادم‌ مهربونی هستی😍

بالاخره خواهر شوهر یه روزایی به کمک برادر احتیاج داره  ...من خودم پیش قدم میشم چی میشه مگه ...

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

داداش منم تصادف کرد بخاطر وضعیت مالی نامناسبش و دوتا بچه کوچیک،پس اندازمو دادم با مقداری طلا فروختم ...اما بلاعوض دادم نخواستم ازش..‌بچه هاش شیرخواران میان جلو چشمم،دلم نمیاد فشار بیارم بهشون

کلام آخر....اللهم عجل لولیک الفرج
نه ماشینو حتما میزنه ب نامم ولی خوب من ماشین چه بدردم میخوره😪

ماشین خیلی خوبه بروگواهی بگیرعشقشو ببر😂😂😂

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

ولی استارتر بی شوخی داداشتو کمک کن الان که مجرد هستین هوای همدیگه رو داشته باشین ممکنه بعد ازدواج بینتون فاصله بیفته، حتی اگه بهت پس نده هم‌ برات مهم‌ نباشه حتما بهش کمک کن

هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...
خواهر باشی جونتم برای داداش میدی 😐

من میدم ..چون برادرم واقعا تو مشکلاتم کنارم بوده خیلی دوسش دارم 

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
بچه دوساله 😧 مگ میشه 🧐 اختیاری نداره دگ اون بچه تا سن ۱۸ سالگی ک  ولی فکنکنم بشه

عزیزم عشقم ..داداشم زد به نام بچه ش ..انگاری که بری خونه بخری بگه چون سواد نداری حق نداری خونه بخری ..آیا میشود ؟