2777
2789
عنوان

شیرخشک

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 35 پست
وزنش چنده چه مارکی میدی غذا رو شروع کردی؟؟؟

الان فکر کنم ۸ یا ۸ونیم باشه هفته دیگه که باید برای واکسن ببرم مشخص میشه ولی رو نموداره وزنش، اپتامیل میدم بهش دکتر گفت اینو بدم غذا هم ۶ ماهش که کامل بشه شروع میکنم

تیکر تولد یه سالگی پسر قشنگم مسیحا
اسی منم همین  مشکل تو رو دارمدسینمو نمیگیره شیر خشک میدم سه ماهشه..ـدیگه چکارکنیم شیرمون از اول ...

آره بخدا کاش میشد هردوباهم داد ولی نی نی بعدمدتی دیگ سینه مادرونمیگیره حیف 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا توگوگل خوندم کلا میگن شیرخشک هیچ فایده نداره براهمین دلم نمیاد بهش بدم دوست دارم شیرخودموبخوره ...

نه اصلا اینطور نیست اتفاقا شیرخشک خیلی غنیه از هر نظر مادر اگه تغذیه اش خوب نباشه شیرش هم کمبود پیدا میکنه اما شیر خشک کامله دکتر به من گفت شیر خشک خوب بدی اصلا حای نگرانی نیست هیچ مشکلی هم پیدا نمیکنه، من خودم با شیرخشک بزرگ شدم خداروشکر هیچ مشکلی ندارم بدنمم قویه

آره بخدا کاش میشد هردوباهم داد ولی نی نی بعدمدتی دیگ سینه مادرونمیگیره حیف 

طبیعیه اولش ادم ناراحت میشه ولی بعدا واست عادی میشه به خودت میخندی که الکی چقدر حرص خوردی

نه اصلا اینطور نیست اتفاقا شیرخشک خیلی غنیه از هر نظر مادر اگه تغذیه اش خوب نباشه شیرش هم کمبود پیدا ...

مرسی عزیزم خیلی نگران بودم 

شمادکتربهتون گفته اپتامیل بدین من دکترنبردم ب خاطراین بیماری کرونا ترسیدم ببرمش خودم سرخود ببلاک میدم 

مرسی عزیزم خیلی نگران بودم  شمادکتربهتون گفته اپتامیل بدین من دکترنبردم ب خاطراین بیماری کرونا ...

نگران نباش عزیزم هیچ مشکلی واسش پیش نمیاد، اره دکتر بهم گفت اپتامیل بده واقعا هم خیلی خوبه 

هم کمه هم ب شیشه شیرخشک عادت کرده اونوخوب مک میزنه تازه تابهش باشیشه شیرخشک دادم خوابید قبلش باقاشق ...

اگه میخوای شیرت زیاد بشه قرص لاکتاول رو امتحان کن برای من نسبتا تاثیر داشت کلی اگه بچه اصلا سینه نمیگیره گرسنگیش نده شیرخشک بده .نوعشم باید امتحان کنی تا بهش بیوفته اگه اسهال یا یبوست نگرفت همونو بده عوضم نکن

**اللهم عجل لولیک الفرج**
برای من که نمیخوره تا اخر خشک میشه...شیرخشک چی میدی

برامن اول هردورومیخورد ولی الان دوروزه اصلا قبول نمیکنه سینه مومک بزنه دیگ کاری ازدستم برنمیاد 😢میزارم دهنش فقط جیغ میزنه

ببلاک میدم 

اگه میخوای شیرت زیاد بشه قرص لاکتاول رو امتحان کن برای من نسبتا تاثیر داشت کلی اگه بچه اصلا سینه نمی ...

ازدیشب دیگ سینه مونگرفت الان دوماه چون شیرم کمه هم شیرخودم وهم شیرخشک میدادم 

اوائل واقعاشیرم زیادبود ولی نوک سینه تداشتم با شیردوش میدوشیدم میزاشتم توشیشه شیروبهش میدادم ولی رفته رفته شیرم هی کمترشد فکرکنم بخاطرهمین شیرم کم شد

اگ سینه موبگیره حتما قرص وامتحان میکنم

برامن اول هردورومیخورد ولی الان دوروزه اصلا قبول نمیکنه سینه مومک بزنه دیگ کاری ازدستم برنمیاد 😢میز ...

منم همینطور...منم ببلاک میدم...ولش کن خودمونو بچه رو اذیت کنیم...شیرخشک قوتش بیشتره شیر مادرای ایرانی قوت نداره....منم ببلاک میدم...وزنش چنده؟