2777
2789
عنوان

شیرخشک

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 35 پست
اپتامیل نزدیکتر به شیر مادره از بین شیر خشکها منم اپتامیل ازنوع رژیمی دادم ولی هرکدام که به بدن نی ن ...

شیرخشک ببلاک بهش ساخته ولی من دنبال شیرخشکیم ک تمام ویتامین های  شیرمادرداشته باشه 

نمیخام بعدن بچم دچارکمبود ویتامین بشه 

اپتامیل ازش راضین 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شیرخشک ببلاک بهش ساخته ولی من دنبال شیرخشکیم ک تمام ویتامین های  شیرمادرداشته باشه  نمیخا ...

دخترم یک ماه شیر خودمو خورد ولی حساسیت و آلرژی داشت بدجور وضعش خراب بود دکتر گفت شیرت هم کمه  اپتامیل جونیور که رژیمی هست نوشت البته دخترم هم اصلا سینه رو نمی گرفت انگار از طعمش خوشش نمی اومد حقم داشت چون شیر من براش فقط ضرر بود بااین که جونیور بدترین طعم تو شیر خشکها رو داره دخترم با جون ودل خورد با خودم گفتم شیر به این بد مزگی حتمی از شیر. خودم خوشمزه تره دخترم تو یک ماه فقط ۲۰۰ گرم رشد کرده بود با شیر خودم و هزارتا مشکل داشت با شیر خشک اپتامیل ۹۰درصد ناراحتی هاش کم شد وچون آلرژی ممکن تا دوسال هم طول بکشه من همش نگران برای بعد بودم تحت نظر دکتر دوما ه بعد  یک درجه از حساسیتش کم شد وبعد یک ماه دیگه تقریبا حساسیتش بهتر شده والا ن ببلاک ای ار می خوره چون رفلاکس داشت وچون اپتامیل ای ار تو ایران موجود نیست اپتامیل خارجی حدود۳۸۰ هزار تومانه که خیلی گرون ه به نظرم اپتامیل بهترین شیر خشکه ومن وقتی رفلاکس دخترم خوب شد اپتامیل می دم

دخترم یک ماه شیر خودمو خورد ولی حساسیت و آلرژی داشت بدجور وضعش خراب بود دکتر گفت شیرت هم کمه  ا ...

انشالله همیشه سلامت باشه ،دخترگلتون چندوقتشه ؟

اپتامیل ایرانی چی خوب نیس واقعا خارجیش گرونه یعتی هرچهار روزیا یک هفته 380تومن 😳 کاش ارزونتربود

ولی خوب سلامتی بچه هامون مهمتره