2777
2789
عنوان

بچه ها از گل دیفن اطلاعات میخوام

102 بازدید | 4 پست

گلدونشو بلند گرفتم گلفروشی چون باید جاش بزرگ باشه الان حس میکنم آب به ریشه اش نمیرسه از طرفی نباید زیادآب بدم یعنی به ریشه اش نرسه خشک میشه

خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢

گل دیفن باخیا خیلی خیلی سمّی هست

خیلی زود میکشه.. حواست باشه عزیزم

منم خیلی خوشم میاد ازش.. ولی چندجا خوندم سمی هست و بچه ها بخورن خیلی زود و بزرگترارو یکم دیرتر میکشه

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گل دیفن باخیا خیلی خیلی سمّی هست خیلی زود میکشه.. حواست باشه عزیزم منم خیلی خوشم میاد ازش.. ولی چن ...

نه به دخترم توضیح دادم راجبش اصلا سمتش نمیره۷ سالشه دخترم

خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه کسی راجب آبیاریش میدونه کمک کنه

ممنون از کسایی که تو تاپیک هستن ونظرنمیدن