sabaghaseme مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 599 عنوان بچه ها از گل دیفن اطلاعات میخوام 102 بازدید | 4 پست گلدونشو بلند گرفتم گلفروشی چون باید جاش بزرگ باشه الان حس میکنم آب به ریشه اش نمیرسه از طرفی نباید زیادآب بدم یعنی به ریشه اش نرسه خشک میشه خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢 1399/03/07 | 14:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
داستان_زندگیم عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 31223 گل دیفن باخیا خیلی خیلی سمّی هستخیلی زود میکشه.. حواست باشه عزیزممنم خیلی خوشم میاد ازش.. ولی چندجا خوندم سمی هست و بچه ها بخورن خیلی زود و بزرگترارو یکم دیرتر میکشه فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40
sabaghaseme مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 599 گل دیفن باخیا خیلی خیلی سمّی هست خیلی زود میکشه.. حواست باشه عزیزم منم خیلی خوشم میاد ازش.. ولی چن ... نه به دخترم توضیح دادم راجبش اصلا سمتش نمیره۷ سالشه دخترم خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢
sabaghaseme مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 599 اگه کسی راجب آبیاریش میدونه کمک کنه خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢
sabaghaseme مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 599 ممنون از کسایی که تو تاپیک هستن ونظرنمیدن خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢