2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تحلیل رو بذار کنار-توی بازار ایران به اخبار و رفتار سهامداران وبازیگران تصمیم گرفته میشه.فعلا سهم را ...

نه پرچمه نه سر و شانه

فعلا فشار فروشش بالاست

کندل روز بعد تعیین کننده س

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
نه پرچمه نه سر و شانه فعلا فشار فروشش بالاست کندل روز بعد تعیین کننده س

نظر منم همین بود.این سهم تحت تاثیر یک بازیگر  و اخباره --پس نقشه هایی براش هست که دارن کد به کد میکنن تا بتونن جمعش کنن.پس بهتره که اگه زمان داره بمونه توی این سهم.

البته امروز اردر حمایتی زیاد داشت

منطورت از حمایت چیه؟

حقیق فروش زده

حقوقی هم حجمش معمولی بوده

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
نظر منم همین بود.این سهم تحت تاثیر یک بازیگر  و اخباره --پس نقشه هایی براش هست که دارن کد به کد ...

کد به کدم نبود!!!

فشار فروش داره

همین

تحلیل رو بذار کنار-توی بازار ایران به اخبار و رفتار سهامداران وبازیگران تصمیم گرفته میشه.فعلا سهم را ...

البته توی دوهفته چهل درصد منفی خورده یعنی قیمت رسیده به یک ماهه پیش که من خریدش

خدایا به امید تو 
البته امروز اردر حمایتی زیاد داشت

بازار از شنبه مثبته.مگه اینکه سهمت رشدشو کرده باشه و بخواد بره تو اصلاح.هیچ وقت هیچ سهمی رو با ضرر نفروش. همیشه توی صف فروش  بخر ..توی صف خرید بفروش

بازار از شنبه مثبته.مگه اینکه سهمت رشدشو کرده باشه و بخواد بره تو اصلاح.هیچ وقت هیچ سهمی رو با ضرر ن ...

شاخص ممکنه به مقاومت ۱ میلیون بازم واکنش نشون بده

تا یکشنبه و دوشنبه تثبیت میشه البته اگر پولبک نزنه

البته توی دوهفته چهل درصد منفی خورده یعنی قیمت رسیده به یک ماهه پیش که من خریدش

یک سهم عادی بعد از هر صعود درصدی اصلاح میشه و بعد دوباره رشد رو ادامه میده.وقتی سهمی طولتنی میره توی ضرر حتما خبری هست.یا میخوان سهمادار خسته بشه و پیاده بشه یا میخوان جمعش کنن دیگه.حالا به هرطریقی.همیشه هم حقوقی اینکارو نمیکنه.حقیقی های عزیز با کدهای فراوان که هستن.

یک سهم عادی بعد از هر صعود درصدی اصلاح میشه و بعد دوباره رشد رو ادامه میده.وقتی سهمی طولتنی میره توی ...

خب این سهم خیلی منفی خورده این میتونه نشانه رشد باشه؟

خدایا به امید تو