2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو بچگی اگه برا کسی اتفاق بیفته باور میکنم اما تو بزرگسالی رو نه. چون بنظرم (بعضی) دخترا خودشون تا بجایی با طرف راه میان ولی انتظار ندارن بهشون تجاوز کنه طرف مقابلشون و این تقصیر خودشونه. 

خیلیا دزدیده میشن بدونه اینکه بخوان تجاوز میشه

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
بعضی تجاوزا عمقی نیست   سه نفر تو سنا مختلف این نوع تجاوزو نسبت به من داشتن ولی نمیشد کاری کنم ...

منظورت تجاوز ب ذهن و زندگیه یا همون تجاوز جنسی منظورته؟

ذهن پاکتو دوس دارم خیلی ساده ای 

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
چه نوع فامیلی داری که ناموس سرشون نمیشه .بار اول به خانواده ات میگفتی مطمعن باش دفعه های بعد تکرار ن ...

فامیل نزدیک نبودن که من ناموس خودشون بدونن بعد من سنم خیلی پایین بود اصلا روم نشد به خانوادم بگم چنین اتفاقی افتاده برام وقتی بزرگ شدم به خانوادم گفتم قط ارتباط کردن 

بله خاک برسرا

وااای اصلا باورم نمیشه،البته ی چیزی بگم من10سالم ک بود مدرسم ک تعطیل شد اومدیم بیرون یهو یادم افتاد ی چیزی یادم رفته برگشتم داخل مدرسه مستخدممون اومد تو کلاس و بهم دس درازی کرد،البته در حد پارگی بکارت نبود خداروشکر ولی قشنگ یادمه داشتم سکته میکردم و لال شده بودم،حتی وقتی رفتم خونه ن گریه کردم ن جیغ زدم ولی فقط اون صحنه میومد جلو چشام،هنوزم اون اقارو وقتی میبینم بااینکه نزدیک10سال دیگه گذشته از اون قضیه ولی هنوز کل بدنم میلززه

وااای اصلا باورم نمیشه،البته ی چیزی بگم من10سالم ک بود مدرسم ک تعطیل شد اومدیم بیرون یهو یادم افتاد ...

همین نه حالا بچه تو این سن و سال چی لز پلیس و قانون میفهمه من حتی به خانواده خودم نگفتم چه برسه برم به پلیس بگم

دختر خاله من رفته خونه اون يكي خالم  خوابيده نصفه شب پسر خالم رفته از پشت بغلش كرده و سينه هاشو گرفته ميگه يدفعه بيدار شدم ديدم يه دست رو سينمه 

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

دختر خاله من رفته خونه اون يكي خالم  خوابيده نصفه شب پسر خالم رفته از پشت بغلش كرده و سينه ...

من عمرا مامانم نمیذاشت خونه دوستهام که داداش داشتن برن.همیشه میگفت دوستات بیان.اونوقتها ناراحتدمیشدم میگفتم محدودم.یا خونه فامیل که پسر داشتن اصلا نمیذاشت تنها بمونم.ولی الان میبینم کار درست رو مادرم کرد تا الان از اون تجربه های تلخ نداشته.باشم.حتی نمیذاشت با دایی و عمو مجردم تنها باشم

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
من عمرا مامانم نمیذاشت خونه دوستهام که داداش داشتن برن.همیشه میگفت دوستات بیان.اونوقتها ناراحتدمیشدم ...

دختر خالم تنها نبوده خانوادگي رفتن منتها شب تعداد زياد بوده همه در هم خوابيدن اينم پاشده بين اين همه ادم بغل اين خوابيده ولي صبح ك بيدار شده پيشش نبوده

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌