2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 79 پست
شما یه چیزی میدونی یه چیزی رو نمیدونی .ازمایش ژنتیک از ۸هزارتا فقط ۲۰۰ تاش انجام داده میشه اینو میدو ...

من مامان بابام فامیل بودن مریض به دنیا اومدم ولی داداشم سالم الان دیگه علم پیشرفت کرده پیگیری الان فکر میکنم بیشتر از قدیماباشه

باشد ڪه رهـا باشیم ،از رنجی ڪه از آن مـا نیست...

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

شما یه چیزی میدونی یه چیزی رو نمیدونی .ازمایش ژنتیک از ۸هزارتا فقط ۲۰۰ تاش انجام داده میشه اینو میدو ...

ضمنا همه اینارو میدونم. ۲۱۶ تا احتمالش بیشتره .‌بقیه جزو بیماری های نادرن. و واقعا برای کسایی که همو دوست دارن ریسکی نیست‌

ضمنا من یه آزمایش زمان بارداری دادم فرستادم آلمان. ۹ میلیون. با اینکه دکترم گفت بچت سالمه سالمه.

قبل ازدواج هم پزشک ژنتیک گفت مشکلی نیست میتونین ازدواج کنین . 

تیپش رو نه همه میگن میتونی تیپشو بسازی ولی اخلاقش خیلی خوبه و درآمدشم خیلی خوبه سپاهیه و دو واحد آپا ...

اولا همه قرارنیستباهاش زندگی کنند باید مطابق سلیقه و خواسته شما باشه نه بقیه دوما هیچیییییییش و نمی تونی تغییر بدی پس با این خیال واهی تصمیم نگیر

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد
من مادر و پدر خودم فامیل بودن  عمه و شوهر عمم هم فامیل بودن فک کنم مال ما دبگه خیلی ناقص بسه😂 ...

عزیزم خود دانی من فقط منطقی جوابت دادم .به مسخره میکشی ولی واقعا درکت از زندگی و بچه رو نمیدونم .من بچم یالمه روزی صدبار دلهره میگیرم خدایی نکرده چیزیش بشه .اونوقت فامیلمون جلوی چشامون اب شده .دختره ۲۰ ساله که فقط میگفت و میخندید الان کلا انگار همون دختر قبلی نیست .کلا افسرده شده .نه گردش میتونه بره نه باشگاه نه استخر........ 

بخدا قسم بچش کلا روی دستش من حتی ۵ دقیقه هم نمیتونم نگهش دارم .خودشم پولدار هستن ماهی ۵ میلیوین خرجش میلیون برای دکتر 

اگه فقیر بودن که کلا بچه نمیتونست چهاردست و پاهم راه بره

خلاصه برو سرچ کن 

اقای شاهین فرهنگ ازدواج فامیلی

دیگه بقیه تصمیم با خودت .به حرف بقیه گوش نکن چون درک و تجربه ندارن .و زندگی خودشون نیست که دل بسوزونن

من برات دل سوزوندم خواستم نصیحتت کنم ۲۰ سالته جوونی .

با ارزوی موفقیت

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
عزیزم خود دانی من فقط منطقی جوابت دادم .به مسخره میکشی ولی واقعا درکت از زندگی و بچه رو نمیدونم .من ...

مسخره نکردم عزیزم..

پیگیریشو میکنم و این نکته رو حتما میگم 

ممنونم ازت

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚
میشه یه کمی درباره ی بیماری میکروسفالی توضیح بدی؟  خواهر من با پسرخاله م ازدواج کرده نگران شدم ...

میکروسفالی مغز بچه کوچیک میمونه بدن بزرگ میشه .بچه ۵ ساله مثل نوزاد ۷ ماهه حتی شاید کم عقل تر میشه .خیلی سخته خیلی .جالا میکروسفالی بهترینش یه بیماری های نادر ژنتیکی هست که واقعا فاجعه هست 

به قول اقای فرهنگ تو ایران از ۸هزار تا ازمایش ژن فقط ۲۰۰ تاش گرفته میشه بعد نامه میدن هیچی مشکل ندارین برین ازدواج کنین .میگن این یعنی قتللللل....ولی تو خارج از ایران بعضی کشورا کلا ازدواج فامیلی قانونی ممنوعه .حتی نوه خواهر و نوه برادر هم نمیتونن ازدواج کنن چه برسه به اینکه فامیل درجه ۱ باشه

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
میخام فردا اون حرف بزنه فقط من به حرفاش فکر کنم

دقیقا به نظرم کارخیلی خیلی عاقلانه ایی بزاراون حرف بزنه توام توجلسات بعدی ونهایی تصمیماتتوواسه آینده اخلاق وعقایدتوبگواولین جلسه نبایدهمه چیوتعریف کرد

سَن بنیم حیاتم سن 💜A💜

فعلا داغی چند ماه یا یسال دیگه که خاستگار و .... از سرت پرید اگه باز فکر و خیال این پسره زد به سرت چی؟  تا کسیو فراموش نکردین یکی دیگه رو وارد زندگیتون نکنین  ... مطمعن باش با اومدن هیشکی اون ادم قبلی فراموش نشده البته اگه واقعا عاشق بوده باشی 

محبتی رو که تو خونه گم کردی تو خیابونا دنبالش نگرد 🤭🍭
میکروسفالی مغز بچه کوچیک میمونه بدن بزرگ میشه .بچه ۵ ساله مثل نوزاد ۷ ماهه حتی شاید کم عقل تر میشه . ...

😔😔😔😔خدا به همه مون رحم کنه

به هیچکس بیش از اندازه بها ندید

برای استاتر آره چون معلوومه فعلا علاقه ای نیست. اما خودمون نه‌... راضی بودم بچه دار نشم اما همین آقا ...

ان شالله که همیشه خوب و شاد زندگی کنین .دایی و زندایی منم که الان ۲تا بچه دارن دیگه مامانم اینا میگن بسه سومی رو چه میدونی .اخه میگن از ۵تا صددرصد یکیش ناقصه ولی اگه اون ۵تا هم ناقص نباشه یعنی خداااااااااااا خیلییییییییی براش استثنا قائل شده .

شما که دیگه ازدواج کردین ولی استارتر اول راهه خیلی راحت میتونه بگه نه

خب حالا وضع خانوادگی شما خوبه ..بعضیا کلا به خاطر بچه ها رابطشون بد میشه 

من مامان بابام فامیل بودن مریض به دنیا اومدم ولی داداشم سالم الان دیگه علم پیشرفت کرده پیگیری الان ف ...

شما مشکلتون چی بوده .؟

نه عزیزم متاسفانه علم پیشرفت هم کرده باشه از ۱۰۰ شاید ۲ درصد پیشرفت کرده ازمایش هامون خیلیی ناقصه خیلی خیلی ناقصه .بدترش اینه که نامه میدن میگن هیچ مشکلی ندارین برین ازدواج کنین