2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 79 پست
تیپش رو نه همه میگن میتونی تیپشو بسازی ولی اخلاقش خیلی خوبه و درآمدشم خیلی خوبه سپاهیه و دو واحد آپا ...

ببخشید ولی تیپ سپاهیا عوض نمیشه

اگر دوست نداری قبول نکن

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
تیپش رو نه همه میگن میتونی تیپشو بسازی ولی اخلاقش خیلی خوبه و درآمدشم خیلی خوبه سپاهیه و دو واحد آپا ...

من۶ساله با فامیل ازدواج کردم. پسر خالم.

خیلیم راضی ام اما باید یکم خوددار باشی تا مشکلی پیش نیاد.

البته ما از بچگی عاشق بودیم. میمردیم واسه هم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب عزیزم آزمایش ژنتیک واسه همین وقتاست🙁

با ازمایش ژنتیک خیلی چیزها مشخص نمیشه

مثلا اگر بچه ناشنوایی داشته باشه اصلا مشخص نمیشه تا موقعی که بچه به دنیا بیاد 

ازدواج فامیلی خیلی ریسکه 

ممکنه خدای نکرده بچه دارای مشکلات جسمی بشه 

عهههه 😂😂😂 عزیزم بستگی به رفتارش با مادرت داره مادرت از دستش راضی باشه حله، من عمه های خودم کرک و ...

نه مامانم که میگه همین خوبه میخاد زود ردم کنه برم

بابامم پسرعممو خیلی قبول داره حتی بیشتر از من 

من دو سه بار گفتم نه ولی آخرش گفتن بیان حرف بزنیم😂😂

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚
علم هم پیشرفت کرده به درس خوندن چ ربطی داره. میتونستن آز ژنتیک بدن.  من با پسرخالم ازدواج کردم ...

شما یه چیزی میدونی یه چیزی رو نمیدونی .ازمایش ژنتیک از ۸هزارتا فقط ۲۰۰ تاش انجام داده میشه اینو میدونستیم یعنی ۷هزارو ۸۰۰ تای دیگش خبر نداری .زن و شوهرهای غریبه احتمال بچه ناقص یک و نیم درصده ولی فامیلی ۲۰ درصد 

اگه فک کنین ۲۰ درصد خیلی زیاده .شما ریسک کردین و بچه اولتون سالمه خب خدارو شکر .ولی دلیل نمیشه به استارتر امید بدی که برا من هیچی نشد برا تو هم نمیشه .

چون شماها ندیدین و همینجوری یه چیزی میگین .روی احتمال ۲۰ درصد اصلا جای بحث نیس

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
خب عزیزم آزمایش ژنتیک واسه همین وقتاست🙁

یکم برین پایین تر ج دادم

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
ببخشید ولی تیپ سپاهیا عوض نمیشه اگر دوست نداری قبول نکن

ینی نمیتونم با انتخاب خودم براش پیرهن و شلوار بگیرم؟؟😐

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚
چرا بگم نیان؟؟ میشه دلیلشو بگی؟؟

دلیلشو گفتم برو بخون

ینی نمیتونم با انتخاب خودم براش پیرهن و شلوار بگیرم؟؟😐

اکثرشون شلوار جین نمیپوشن،،پیراهن جدب نمیپوشن

ریش و اینا دارن مدل موهاشون مشخصه 

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
شما یه چیزی میدونی یه چیزی رو نمیدونی .ازمایش ژنتیک از ۸هزارتا فقط ۲۰۰ تاش انجام داده میشه اینو میدو ...

من مادر و پدر خودم فامیل بودن 

عمه و شوهر عمم هم فامیل بودن فک کنم مال ما دبگه خیلی ناقص بسه😂😂

اصلا ازدواج فامیلی نکن .بزرگترین اشتباهه زندگیت میشع .شماها که درس خوندین همه چی پیشرفت کرده .واقعا ...

میشه یه کمی درباره ی بیماری میکروسفالی توضیح بدی؟ 

خواهر من با پسرخاله م ازدواج کرده نگران شدم 😔 😔 😔 

به هیچکس بیش از اندازه بها ندید

شما یه چیزی میدونی یه چیزی رو نمیدونی .ازمایش ژنتیک از ۸هزارتا فقط ۲۰۰ تاش انجام داده میشه اینو میدو ...

برای استاتر آره چون معلوومه فعلا علاقه ای نیست. اما خودمون نه‌... راضی بودم بچه دار نشم اما همین آقا شوهرم باشه .

به نظرتون بحث بچه رو فردا پیش بکشم زود نیس؟؟