2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 79 پست
ضمنا همه اینارو میدونم. ۲۱۶ تا احتمالش بیشتره .‌بقیه جزو بیماری های نادرن. و واقعا برای کسایی که همو ...

خب وضع شما خوب بوده فرستادین المان .شاید یکی نتونه .خدارو شکر که بچتون سالمه .ولی به بقیه نگین لطفا  به ریسکش می ارضه .گناهه

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانوما  اگه قرار باشه با این فکرا زندگی کنی که سنگم رو سنگ بند نمیاد ... اومدیم اصلا خاستگار غریبه برا ایشون هیچوقت نیومد .... کل فامیل ما ازدواج فامیلیه هیچ مشکلی هم نیس تا یه طرف مشکل نداشته باشه هیچی نمیشه بنظرم 😕 مگه ساله بووووووقه ک بخاطر این ادم ازدواج نکنه... همونطور ک میگین قرار نیس چون برای دوستتون پیش اومده برای بقیه هم بیاد😐 بازم میتونن ازمایش بدن اگه نگرانن ... ببخشید طولانی شد ولی تو دل بقیه رو خالی نکنین

محبتی رو که تو خونه گم کردی تو خیابونا دنبالش نگرد 🤭🍭
مسخره نکردم عزیزم.. پیگیریشو میکنم و این نکته رو حتما میگم  ممنونم ازت

خووددانید

من این همه توضیح دادم شماتازه میگی این موضوع رو میگم .خب معلومه میگن اشکالی نداره میرین دکتر و تموم و ازدواج😂😂😂

منظورم این بود که کلا اجازه خواستگاری هم ندی🥺🥺

ببخشید دیگه زیادی دخالت کردم خخخخ واقعا این اخلاقم نمیتونم ترک کنم کلا برای همه دل میسوزونم حتی غریبه ها

امیدوارم خوشبخت بشین🤩💃💃😍

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
گردنم مشکل داشت 

امیدوارم خوب بشین عزیزم.براتون دعا میکنم🙏🙏🙏🙏

تیپش رو نه همه میگن میتونی تیپشو بسازی ولی اخلاقش خیلی خوبه و درآمدشم خیلی خوبه سپاهیه و دو واحد آپا ...

من انقدتیپ سپاهیا رودوس دارم خیلی خوبن که 🙃🥰قشنگ شسته رفته 😎راستی چن سالشه؟

سَن بنیم حیاتم سن 💜A💜

۲۶ فک کنم

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚
خانوما  اگه قرار باشه با این فکرا زندگی کنی که سنگم رو سنگ بند نمیاد ... اومدیم اصلا خاستگار غر ...

واقعا موافقم با حرفت شاید الان بگین اشتباهه ولی ما هم همه ازدواجامون فامیلی بوده و تاالان کسی نافص یا حتی مشکل دار هم به دنیا نیومده

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚

خب آره خوبن ولی یه کم حس میکنم رسمی و خشک و پوشیده س

بابام میگه من خودم قبل اینکه مامانتو بگیرم خیلی تیپم داغون بود ولی الان بابای خودم تیپای خوشگلی میزنه..رنگای قرمز و صورتی و سفید و کلن روشن میپوشه و خیلی راضیم از تیپ بابام دوس دارم شوهرمم اونجوری باشه

واقعا موافقم با حرفت شاید الان بگین اشتباهه ولی ما هم همه ازدواجامون فامیلی بوده و تاالان کسی نافص ی ...

هرچی خدا به خواد همون پیش میاد من تو بارداریم چنبار به رفیقم گفتم نکنه بچم مشکلی داشته باشه میگفت چطوری میخواد  مشکل داشته باشه وقتی هردو سالمین با خانواده هاتون .... کلا دنیا پیشرفت کرده قدیما نیس ک نشه درمان کرد حتی اگه مشکلی باشه .... نمیشه با این فکرا و احتمالا زندگی کرد 

محبتی رو که تو خونه گم کردی تو خیابونا دنبالش نگرد 🤭🍭
جدی؟ من پریروز ۲تا از مشتریام تو ارایشگاه بهم میگفتن خوشبحالت ما ارزومونه جای تو باشیم من ۳۰سالمه مج ...

الهی عزیزم انشالله قسمتتون بشه💖خواهرمنم۳۰سالشه منو  اون یکی خواهرم ک کوچیکتریم ازش زود ازدواج کردیم خیلی ناراحتم ایشالله ی بخت خوب نصیبتون بشه 

من خودم اولاش خیلی برام سخت بود هرکیو میدیدم هم سن  خودمه غصه میخوردم ولی عادت کردم منو همسرم۱۲سال اختلاف سنی داریم یکی ازفامیلاش همسن منه با ی مرد همسن باباش ک نزدیک۴۵ازدواج کرده دیگ بعداز  ب دنیاومدن پسرم یکم اروم شدم 

خودمم مخالف زود ازدواج کردن بودم ولی الان راضیم یعنی هرکیو  میدیدم میگفتم ارع خوبه ولی تو دلم نه باورت میشه من ۱۳،سالم بود نامزدی کردم البته با اجبار خانواده گفتن خانواده خوبین اولاش گریه میکردم الان دست و پای مامان و بابامو میبوسم بخاطر انتخابشون😲😂😂هرکی توعروسی پسند میکنه  من تو دالرحمه چهله عمم😂😂

از وقتی اومدم نی نی‌سایت واقعا واسه زندگیم خداروشکر میکنم